Speciale kinderbedden voor levendige kinderkamers

Speciale kinderbedden voor levendige kinderkamers

Kinderbedden kunnen stoer, uitdagend én fraai zijn. Het perfecte materiaal hiervoor is steigerhout. Niet voor niets wordt deze houtsoort gebruikt voor de meest modieuze interieurs. Ook kinderen voelen zich erbij thuis, zeker als hun steigerhouten kinderbed een fort, huisje of bestelwagen is. Zulke kinderbedden sluiten aan bij de eigen wereld van kinderen. Ze toveren hun slaapkamer om tot een veilige, uitnodigende plek. Hierin wordt alles leuker: spelen, slapengaan en ja, zelfs huiswerk maken!

Eigen kinderbedden

Je hoeft maar één van de kinderbedden van VanLonden.com te zien om je weer even kind te wanen. Bezoekers uit heel België doen inspiratie op in onze showroom in Oosterhout (Noord-Brabant) en zouden eigenlijk zelf ook best een keer naar boven willen klimmen, van de glijbaan roetsjen of zich verschuilen achter de luiken van een fort, kasteel of huisje. Of kapitein spelen van groot schip, in de ‘kajuit’ schrijvend in het ‘logboek’, onder het bureau met bootlampje. Bekijk samen met uw kind de tientallen verschillende kinderbedden en kies de leukste uit.

Specialisten in steigerhout

De grootste stapels steigerhout van België liggen bij VanLonden.com. Stuk voor stuk zijn deze planken geschikt voor hoogwaardige meubels. Denk aan steigerhouten tafels, bureaus, stoelen, tuinbanken en (kinder)bedden. Het talent van onze meubelmakers komt duidelijk naar voren in ieder handgemaakt meubel. Ook als het gaat om een ontwerp naar uw eigen idee. Ieder steigerhouten meubel komt moeiteloos tot stand dankzij de professionele adviezen en levering van planken en toebehoren zoals verf, schroeven, meetlatten, zagen en beitels.

Hoogwaardig

Of u nu kiest voor een kinderbed in de vorm van een huis, kasteel, fort of ander bouwwerk, uw product is vakkundig vervaardigd en afgewerkt. De constructie is stevig en stabiel, het hout is goed geschuurd en de verf of lak is fraai en egaal aangebracht. Hierdoor is het meubel geschikt voor jarenlang gebruik. En hoewel het een handgemaakt product is, zijn de maten gestandaardiseerd. Het is dus heel gemakkelijk om uw kinderbed compleet te maken met een dekbed, lattenbodem of matras. Ook deze levert VanLonden.com overal in België. Vul bij uw bestelling de gewenste maat voor de lattenbodem en/of het matras in. Zo bent in één keer klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *