vensterbank vernieuwen

Restyle jouw vensterbank

Elke woonkamer heeft 1 of meerdere vensterbanken. Het hoort er bij maar vaak vergeten we deze wel in onze keuzes voor de inrichting van het interieur. Juist de vensterbank geeft zo veel mogelijkheden en is het visitekaartje van jouw huis, daarom verdient deze best wat extra aandacht!Eenvoud maakt mooi

Vaak is de vensterbank een verzamelplaats voor planten, potten en kaarsen. Dikwijls gebruiken we hiervoor ook nog eens verschillende maten en kleuren potten waardoor alles een rommelig geheel word. Niet doen! Kies voor dezelfde kleur of vorm potten en poot je planten over. Hierdoor creëer je een mooi en rustgevend effect.

Boost je vensterbank

Er zijn maar weinig vensterbanken die niet in een standaard neutrale kleur zijn geschilderd. En dat terwijl er zo veel mogelijkheden zijn! Gebruik eens ander materiaal voor je vensterbank. Bijvoorbeeld een houten plaat of een stukje aanrechtblad met marmer effect. Iets totaal anders! Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de vensterbank te pimpen met een vrolijke kleur. Verf de vensterbank in een afstekende, opvallende kleur. Natuurlijk alleen voor echte durfals.

Kies voor een eyecatcher

Houd je niet van vol en druk? Kies dan voor 1 grote eyecatcher in de vensterbank. Een grote kandelaar, windlicht of misschien wel een mooie, grote plant. Dit vormt rust maar zorgt er tevens voor dat jouw huis gezien word door voorbijgangers. Let er wel op dat je zelf nog naar buiten kunt kijken. Niemand vind het fijn om zich opgesloten te voelen in zijn eigen huis.

Takken voor je raam

In plaats van planten word er tegenwoordig ook steeds meer gekozen voor takken. Een grote, transparante vaas met een paar mooie takken geeft een bijzonder beeld. Dit kun je, per seizoen, ook nog eens combineren met items die bij het seizoen horen. Denk hierbij aan paaseitjes, dennenappels of kerstballen. Leuk om te combineren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *