Zoutlamp

Met deze kleine aanpassingen maak je je huis nog leuker

Je hebt je inrichting al een tijdje goed voor elkaar, met mooie meubels, gordijnen en leuke accessoires. Toch bekruipt je het gevoel dat je weleens wat anders wilt. Als je geen complete make-over wilt of weinig te besteden hebt, kun je met deze kleine aanpassingen toch een nieuwe draai geven aan je interieur. Handig voor als je even weinig te besteden hebt, of spaart voor een grote uitgave en toch je inrichting aan wilt pakken.

Textiel en kleur

Je interieur wordt voor een groot deel bepaald door de details en de kleuren die je er gebruikt. Wil je je inrichting voordelig en snel veranderen? Koop dan nieuwe kussens voor op de bank, gebruik een mooie plaid om de kleur van je bank aan te passen, of ga voor andere gordijnen. Door je textiel en kleuren in je woon- en slaapkamer te veranderen bereik je snel effect. Daarnaast kun je ook je accessoires inwisselen, bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen. In het voorjaar kies je mooie glazen accessoires en beeldjes, in het najaar ga je voor een knusse sfeer met kaarsen en een mooie himalaya zoutlamp. Die geeft heerlijk zacht licht, ideaal voor een bohemian look in huis.

Entertainment in de woonkamer

Het gaat er natuurlijk uiteindelijk om wat je doet in de ruimten van je huis. Ben je graag samen met vrienden en houd je van een drankje? Dan is een bar of een dressoir met cocktail benodigdheden een leuk idee. Op een kastje zet je een paar mooie drankflessen, ingrediënten voor cocktails en mooie glazen. Doe je graag bordspellen? Dan vormt een grote tafel met mooie stoelen natuurlijk het middelpunt van je huis. Koop dan eens mooie kandelaars en kussentjes voor op de stoelen. Als je graag games speelt kun je een gaming pc bestellen als je een game computer aanbieding ziet. Je maakt je game kamer helemaal af met een goed bureau en een stoel die je houding goed ondersteunt. Een hoogwaardig sound system is natuurlijk ook onontbeerlijk als je graag games speelt of films kijkt. Onderzoek wat jij graag doet in je woonkamer en stem je meubilair erop af. Zo haal je nog meer plezier uit je woonruimte.

Keuken en badkamer

In de keuken en de badkamer bepalen accessoires natuurlijk ook het beeld. Houd je badkamer mooi opgeruimd door een bakje of mandje in de douche te zetten voor je douchegel en shampoo. Of ruim je plastic shampooflessen op na gebruik, zodat je elke keer een keurige badkamer binnenkomt. Met mooi, luxe textiel en planten maak je het hier extra sfeervol. Dat geldt ook voor de keuken. Houd de oppervlakken schoon en leeg, zodat je keuken groter lijkt. Koop eens mooie, luxe vaatdoekjes en theedoeken, of schilder de wand in een opvallende kleur. Op die manier lijkt je keuken weer als nieuw, zonder dat je er veel geld aan uit hebt gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *