Meer ruimte zonder extra vierkante meters: de stalen roomdivider

Hoe creëer je eenvoudig meer ruimte, zonder dat er vierkante meters bij hoeven te komen? Misschien heb je een grote slaapkamer, een ruime woonkamer of een andere ruimte in huis die je het liefst voor meerdere functies zou gebruiken. Dat kan! Je kunt daarvoor gebruik maken van een stalen roomdivider.

Van één naar twee ruimten

Met een roomdivider van staal creëer je twee ruimten, daar waar er eerst nog sprake was van één. De divider zorgt ervoor dat het optisch twee kamers worden, ook al is er natuurlijk geen sprake van een echte muur of een deur.

De divider in de ruimte zorgt ervoor dat je er omheen kunt lopen. Nog belangrijker is dat de zichtlijnen door de kamer worden gebroken. Op die manier wordt het makkelijker om meerdere hoekjes te creëren, zonder dat goed duidelijk is dat het eigenlijk gaat om één en dezelfde ruimte.

Een stalen roomdivider is op die manier de beste keuze om een grotere slaapkamer, een woonkamer of een grote zolder in te richten. Het voorkomt dat je verdrinkt in de ruimte, terwijl je er ondertussen meer mogelijkheden bij krijgt om de verschillende nieuwe onderdelen leuk in te richten.

Stalen divider voor groene planten

En zo’n stalen roomdivider mag natuurlijk wat body hebben, om indruk te maken en de ruimte krachtig te verdelen. Toch betekent dit aan de andere kant niet dat het sfeerloos of té aanwezig moet zijn.

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een model van staal, waarin je allerlei leuke planten kunt doen. Zo wordt het een groene oase in huis, die de aandacht trekt als het moet en op andere momenten juist lekker op de achtergrond blijft. Het is de beste manier om de ruimte te verdelen, om er vanaf dat moment op een natuurlijke manier omheen te lopen. Na een paar weken weet je waarschijnlijk niet meer beter. En krijg je anderen op bezoek? Pas als ze echt goed kijken zien ze dat het eigenlijk één ruimte is.Green Roomdivider

Meer ruimte met een stalen roomdivider

Wil je meer ruimte creëren? Gebruik de stalen roomdivider. Zo zorgen we er bij Gussta voor dat je de slaapkamer handiger in kunt delen, dat je de woonkamer voor twee functies kunt gebruiken of dat je de zolder kunt verdelen in meerdere ‘kamers’. Het is de makkelijkste manier om het knus en gezellig te maken, of om ervoor te zorgen dat je voor je gevoel meer ruimte hebt zonder dat er vierkante meters bij hoeven te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *