Goedkope gietvloer

Woonbeton of een goedkope gietvloer?

Woonbeton is een mooie optie wanneer je een goedkope gietvloer wilt met de uitstraling van beton. Of het nu gaat om de vloeren in jouw woning of wellicht om de vloeren in een bedrijfspand. Toch zijn er meer mogelijkheden dan enkel woonbeton. Zo twijfelen veel mensen tussen woonbeton en een betonlook gietvloer. In beide gevallen wordt ervoor gezorgd dat er een vloer wordt gerealiseerd met de uitstraling van beton, maar er zijn zeker wel verschillen tussen de twee varianten te vinden.

Woonbeton ziet er robuust uit

Wanneer je kiest voor een betonlook gietvloer, dan kies je voor een vloer van PU met een gladde en strakke afwerking. In feite is het hierbij dan ook alleen de kleur die ervoor zorgt dat de vloer de uitstraling van beton krijgt. Wanneer je gaat voor woonbeton, dan kies je voor een woonbeton vloer met de structuur van echt beton. Dit betekent dat er kleine oneffenheden in de vloer te vinden zijn en dat de vloer er robuuster en realistischer uitziet. Dit is dan ook een charme die niet kan worden teruggevonden in de structuur van de PU gietvloer in betonlook. Dit is dan ook de belangrijkste reden zijn dat mensen liever kiezen voor woonbeton dan voor een betonlook gietvloer.

Kies voor een goedkope gietvloer

Het is niet altijd eenvoudig om een keuze te maken op basis van informatie. In de meeste gevallen is het dan ook zo dat je meer hebt aan het bekijken van monsters, ofwel voorbeelden van de vloeren. Dit is altijd de beste manier om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken.

Kies goedkope gietvloer

Reinig de vloer goed

Zoals voor de meesten al bekend, is het belangrijk dat de vloer regelmatig gedweild wordt. Dit is ook zo bij een houten vloer, het is belangrijk om niet teveel water te gebruiken. Wat echt niet mag gebeuren is dat er zich een plas vormt. Het beste is om een niet veel zeep toe te voegen aan het dweilwater en de dweil niet te vochtig te maken. Het beste is om dit twee keer per maand te herhalen en de vloer dus te dweilen met niet te veel water en natuurzeep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *