welness aan huis hier op letten

Wellness aan huis: hier moet je op letten bij de aanschaf van een jacuzzi

Urenlang genieten van het échte wellness gevoel aan huis. Na een drukke werkdag even snel een jacuzzi instappen en je voelt je weer helemaal opgeladen. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het voor steeds meer mensen de realiteit. We zien steeds vaker dat jacuzzi’s en sauna’s de Nederlandse tuinen verrijken. Een jacuzzi kopen is voor veel mensen de ultieme droom. De ideale manier om een ware wellness tuin aan te leggen. Wanneer het budget is verzameld, is het hoog tijd om de jacuzzi aan te schaffen. Maar voor welk model kies je? Kan een jacuzzi in iedere tuin geplaatst worden? Hoeveel gaat dit uiteindelijk kosten? Op deze vragen en meer geven wij antwoord in dit artikel.jacuzzi tuin

Jacuzzi, voor iedere tuin geschikt?

Natuurlijk is het voor veel mensen de ultieme droom om over een eigen jacuzzi te beschikken. Maar is het ook voor iedereen mogelijk om deze te plaatsen? Dat is een zeer goede vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Natuurlijk zijn jacuzzi’s verkrijgbaar in alle soorten en maten. Daardoor is er altijd wel eentje die bij jou in de tuin geplaatst kan worden. Logischerwijs moet er wel genoeg ruimte zijn om ook andere activiteiten te ondernemen. Wanneer je beschikt over een kleine tuin, zal de jacuzzi wellicht te veel ruimte in beslag nemen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om rustig in de tuin te zitten of voor de kinderen om lekker buiten te spelen. Bedenk daarom goed waar jouw prioriteit ligt. Wat is belangrijker? Een jacuzzi of voldoende ruimte in de tuin?

Naast het eventuele ruimtegebrek is het ook noodzakelijk om een overdekte plaats te creëren. Zo ben je niet aan het seizoen gebonden en kan je op ieder moment, en tijdens alle weersomstandigheden, jezelf (of je vrienden) een wellness momentje gunnen.

jacuzzi voor iedere tuin geschikt

Voor welk model kies je?

Er bestaat geen standaard jacuzzi. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen, kleuren en maten. Daardoor is het best lastig om een definitieve beslissing te maken. Gelukkig kan je, door jezelf enkele vragen te stellen, al een goed idee krijgen van wat je precies zoekt. De volgende vragen kunnen jou hierbij helpen:

  • Hoeveel zitplaatsen moet de jacuzzi minimaal hebben? Zit je hier vaak in je eentje in of ben je van plan om met het hele gezin, familie of vrienden van de bubbels te genieten?
  • Ben je je bewust van het energie- en waterverbruik? Zet je je graag in voor een duurzaam leven? Wat betreft stroomverbruik zijn er veel verschillen te vinden in de merken en modellen van jacuzzi’s. Laat je hierover goed informeren door de leverancier.
  • Wil je kunnen zitten of liggen in de jacuzzi?
  • Hecht je waarde aan extra opties zoals muziek, massagejets en verlichting?

Op basis van deze antwoorden krijg je een duidelijk beeld van de jacuzzi die het uiteindelijk gaat worden. Ben je op zoek? Kijk dan eens naar Bubbelkoning: jacuzzi’s van topkwaliteit voor een advies op maat. Zo geniet je binnen de kortste keren van jouw wellness plekje aan huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *