Welke kamerplant past bij u?

Waarom heeft iedereen altijd mooie groene kamerplanten thuis, en verwelken die van u altijd na verloop van tijd? Het geheim van een prachtige groene kamerplant start al direct bij de aankoop. Hier moet u namelijk al goed nadenken over de soort plant die u zou willen aanschaffen. De standplaats is hierbij bijvoorbeeld van belang. Bent u van plan hem op een schaduwplek te zetten? Of komt hij in de volle zon? Ook de grootte van de plant kunt u maar beter vooraf bepalen. Welke hoogte mag hij maximaal hebben? En welke diameter wenst u? Al deze zaken bepalen het soort plant dat u bestelt.

Kleurrijk of rustgevend groen?

De keuze van uw kamerplant ligt aan de sfeer die u wilt creëren. Moet uw kamer rustgevend worden of juist vrolijk zijn? Met slechts een groene plant maakt u van een saaie hoek al snel een levendige omgeving. Meerdere planten met verschillende groentinten gaat al gauw richting een prachtige urban living. Wilt u een beetje van beide? Een sinaasappelboompje heeft donkergroene bladeren, geeft prachtige witte bloesems die vervolgens uitgroeien tot mooie gekleurde vruchten van zo’n 4 centimeter. Uitbundiger? Kies een leuke hangplant met rode, blauwe of gele bloemen. Met een gekleurde pot is het feest compleet!

kamerplant

Kamerplant zonder keuzestress

Een kamerplant werkt rustgevend. Zonde als die plant met stress is gekozen. Een kamerplant kies je dus zonder keuzestress. Wat daarbij helpt is om online uw keuzes aan te klikken. Bij Fleurdirect zijn de wensen overzichtelijk verdeeld in categorieën. Hierdoor kunt u gemakkelijk afvinken wat bij u past. Denk hierbij aan kleuren, grootte en hoeveelheid zonlicht. Zoekt u een plant die gemakkelijk te verzorgen is? Ook dit kunt u aangeven. Wanneer de plant na aankoop toch niet de juiste blijkt te zijn, dan heeft u zeven dagen bedenktijd om hem weer te retourneren of om te ruilen. Op die manier is een miskoop haast onmogelijk en kunt u lang genieten van uw nieuwe kamerplant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *