houten shutters

Houten shutters kopen?

Jouw woning voorzien van houten shutters? Dan zorg je niet alleen voor een regulering van het lichtinval: het is ook nog eens hartstikke sfeervol. Bij Van Eyck Shutters vind je diverse houten shutters van topkwaliteit. We leggen je in deze blog graag uit wat de mogelijkheden zijn, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Aanbod houten shutters

Van Eyck Shutters heeft een ruim aanbod met houten shutters. Zo kun je kiezen uit de Premium, Cottage en Special collectie. Maar wat is nu eigenlijk het verschil?

  • Premium Collectie: de premium collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout. Daarbij heb je diverse mogelijkheden. Maak een keuze uit diverse lamelbreedtes, tilt rod of clearview bediening en diverse kleuren. Bovendien is deze collectie bestand tegen luchtvochtigheid.
  • Cottage Collectie: deze collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout met een zicht- en voelbare houtnerf. De collectie heeft een karakteristieke uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren met een tilt rod of clearview bediening.
  • Special Collectie: deze collectie bestaat uit houten shutters van Lindehout. Ze worden volledig glad gelakt en passen perfect bij een modern interieur. De shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

shutters van hout

Lamelbreedtes

Bij alle houten collecties geldt dat je de keuze hebt uit diverse lamelbreedtes: 63, 76, 89 en 114mm. De houten shutters zijn toepasbaar op zowel ramen in standaardvormen als speciale vormen. We snappen het dat je graag wat inspiratie wilt opdoen als je ook houten shutters wilt bestellen. Wij raden je dan aan om een kijkje te nemen op de inspiratiepagina. Hier vind je diverse voorbeelden, zodat je kunt zien wat de vele mogelijkheden zijn van houten shutters.

Meer weten over houten shutters kopen?

Wil je ook graag houten shutters kopen? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck Shutters. Mocht je nog vragen hebben of advies willen van de specialisten, neem dan gerust contact op met het bedrijf. De experts staan je graag te woord en helpen je verder bij het maken van een juiste keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *