Toe aan een nieuwe tuinpoort?

Toe aan een nieuwe tuinpoort?

Vaak komt u er pas achter dat u een nieuwe nodig heeft, wanneer hij al geplaatst is. Tuinpoorten zijn van grote invloed op de uitstraling van een hele tuin of buitenruimte. Het is namelijk vaak het eerste dat mensen zien wanneer ze bij u over de vloer komen. U wilt dus voorkomen dat uw tuinpoort rommelig oogt door verkleuring of schade. Tevens wilt u dat u de tuinpoort goed kunt afsluiten en tegen weersomstandigheden als wind of storm kan.

Trends in tuinpoortland

U bent niet dagelijks bezig met alle soorten en maten tuinpoorten. Logisch dus, als u niet helemaal op de hoogte bent van de laatste trends en mogelijkheden in tuinpoortland. Daarom is het goed om u hierin te verdiepen, alvorens u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe tuinpoort. Het zou toch zonde zijn wanneer u juist de tuinpoort die het best bij u past, niet kende. Op dit moment zijn schuttingen, en dus bijpassende tuinpoorten, met een vaste onderkant erg gewild. Denk aan een onderkant van beton, waarop hout is bevestigd. Dit voorkomt dat er vanaf de grond verkleuring of schade ontstaat. Natuurlijk is deze soort schutting erg weersbestendig, met harde wind hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook blijft het hout op die manier in goede conditie. Dit bespaart u een hoop onderhoudswerkzaamheden. Wanneer u direct een compleet pakket aanschaft, weet u zeker dat u alle benodigdheden hebt om uw complete tuinpoort te plaatsen.

beton hout

Tuinpoort en toebehoren

U heeft een passende tuinpoort gevonden en u weet al precies hoe u hem wilt (laten) plaatsen. Nu is het zaak om het op de beste manier te monteren, zodat hij zo lang mogelijk stevig staat. Aan te raden is daarom om niet alleen een tuinpoort, maar ook toebehoren aan te schaffen. Onder toebehoren verstaan wij onderdelen als aansluitingen, slotbouten of een passend kozijn. Al eens gedacht aan een kind veilig slot? Ideaal voor thuis, maar ook op scholen of andere plaatsen waar kinderen buitenspelen. Zo bepaalt de plaats van uw tuinpoort de toebehoren die u erbij bestelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *