Kantoorinrichting inspiratie opdoen?

Kantoorinrichting inspiratie opdoen?

Heb je een kantoor gevonden die je kan huren? Dan moet je deze natuurlijk inrichten. Een lastig en belangrijk onderdeel. Weet je zelf niet goed wat je wilt en waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje als je kantoorinrichting inspiratie wilt opdoen.

Het visitekaartje voor het bedrijf

De inrichting van jouw kantoorruimte is het visitekaartje voor jouw bedrijf. Vooral als er regelmatig klanten over de vloer komen is het belangrijk dat je kantoor er representatief uitziet. Natuurlijk wil je ook graag dat je zelf en je werknemers fijn kunnen werken in het kantoor. Ga dus op zoek naar een stijl die past bij jouw bedrijf.

Trends en tips

Heb jij al nagedacht over de kantoorinrichting? Je kunt diverse kanten op. Kies voor een stijl die bij jouw bedrijf past en waar je fijn in kunt werken. Weet je zelf niet goed wat voor een kant je op wilt? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van SKEPP. Op de blogpagina van deze website worden regelmatig de nieuwste trends onder de loep genomen. Diverse trends passeren de revue en ook worden er tips gegeven hoe je jouw kantoorruimte zo efficiënt mogelijk kunt indelen. Zeker een aanrader als je binnenkort intrekt in een kantoorruimte. Blijf daarbij altijd dichtbij je zelf en bedenk jezelf goed hoelang je het kantoor denkt te huren. Heb je plannen om over 20 jaar nog steeds in het pand te zijn? Kies dan voor een tijdloze inrichting.

kantoorinrichting

Hulp nodig bij je kantoorinrichting?

Kan je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van jouw kantoor? De Officeplanner van SKEPP is een inspirerend inrichtingsconcept dat je eenvoudig kunt gebruiken voor de inrichting van jouw kantoor. Met deze tool kun je flexibel jouw kantoor inrichten met een inspirerend designpakket. Het meubilair naar keuze is binnen één week op locatie gereed. Het ergonomisch meubilair is met een druk op de knop op- en af te schalen. Hoe handig is dat?! Het transport, de montage en coördinatie is in handen van SKEPP. Een personal designer maakt voor jou een inrichtingsvoorstel. Deze ontvang je in je mailbox, waarna je kunt beslissen of je hiermee akkoord gaat. Als dit het geval is dan wordt de inrichting binnen één week opgeleverd. Bekijk de website van SKEPP en ontdek de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *