Haard

3 redenen waarom een haard in huis niet mag ontbreken deze winter

De wintermaanden zijn weer begonnen en dat betekent dat we allemaal onze uiterste best doen om de woning winterproof te maken. Waar de één de centrale verwarming simpelweg een tikje hoger zet, zal de ander losgaan op het verkrijgen van warme woonaccessoires. Plaids, kussentjes en kaarsjes verrijken de komende maanden onze woning. Ook Barbas Bellfires haarden zijn ontzettend in de trek. De koude wintermaanden doorbrengen voor de warmte en knusheid van een eigen haard. Dat klinkt helemaal niet verkeerd! Wij geven je 3 redenen waarom een haard in huis niet mag ontbreken.

1.         Voorkom onnodige stookkosten

Tijdens de meest gure dagen is het ontzettend verleidelijk om de thermostaat flink aan te draaien. Dit betekent echter wel dat de gaskosten na een koude winter ontzettend hoog zijn. Dat voel je sterk in je portemonnee als de jaarafrekening op de mat valt. Hier moet toch een oplossing voor te vinden zijn? Uiteraard! Met een eigen haard voorkom je onnodige stookkosten en zit je er toch warmpjes bij deze winter. Jij hoeft het de komende winter niet meer koud te hebben.

haard stookkosten

Uiteraard moet je wel realistisch blijven. Een haard kan niet de gehele woning verwarming, dan zou je meerdere haarden in het huis moeten plaatsen. Wel kan je ervoor zorgen dat de meest bezochte ruimte zo warm mogelijk blijft. Als de woonkamer geniet van een aangename temperatuur, ben je minder geneigd om de verwarming hier aan te draaien. Dat scheelt je al gauw tientallen euro’s in energiekosten per jaar!

2.         Eindeloos genieten van een knetterend vuur

Een haard staat voor gezelligheid, knusheid en het gevoel van thuiskomen. Eindeloos kan je staren in de dansende vlammen, terwijl de wereld om je heen even stilstaat. Een haard bied je de mogelijkheid om te genieten van de tijd in eigen huis. Samen met het gezin maak je de mooiste herinneringen voor deze haard. Het is niet voor niets dat we in kerst- of romantische films vrijwel altijd een open haard in beeld zien verschijnen. Een haard staat voor gezelligheid en genot. Hiermee is het de perfecte toevoeging voor iedere woning.vuur haard

3.         Een ware eyecatcher voor in huis

Ben je al tijden op zoek naar een eyecatcher in huis? Mist jouw interieur warmte en knusheid? Of je nu kiest voor een gas- of houthaard, met een haard haal je altijd een warme en stijlvolle eyecatcher in huis!

Haarden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, waardoor de stijl van de haard op het wooninterieur afgestemd kan worden. Hierdoor geniet je van een warme en stijlvolle eyecatcher die jouw interieur helemaal compleet maakt.houthaard

Wij raden aan om een haard enkel aan te schaffen bij een erkende leverancier. Zo kun je niet alleen rekenen op de beste kwaliteit, maar ook genieten van een vakkundig advies. Bespreek samen met de vakmensen van Barbas Bellfires de mogelijkheden van een haard binnen jouw interieur en laat je verrassen door een breed assortiment aan gas- en houthaarden. Een haard kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *