voordeur

Manieren om je voordeur schadevrij te openen

Heb je te maken met een buitensluiting uit je eigen woning? In dat geval is het verstandig om de hulp van een slotenmaker in te schakelen. Vaak blijkt het erg lastig te zijn om zelf voor het openen van een deur te zorgen, als deze op slot zit. In dit artikel vertellen we je meer over mogelijkheden om gesloten deuren schadevrij te openen.
Tip: kies voor de hulp van een spoedslotenmaker! Spoedslotenmakers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar, om de helpende hand te bieden bij buitensluitingen. Meer weten over het werk van een slotenmaker? Bekijk hier een handige informatiepagina!

Deur openen door te flipperen

Flipperen is niet alleen onder inbrekers een regelmatig gebruikte inbraakmethode. Bij het flipperen wordt er met een stukje plastic tussen de deur en het deurkozijn bewogen, om op die manier het slot in te drukken. Door zachtjes tegen de deur te leunen, zal deze openvallen als het flipperen lukt. Let wel, flipperen werkt alleen wanneer de deur niet op slot gedraaid is. Voor het flipperen zou je voor het gebruik van de deksel van een boterkuipje kunnen kiezen, voor het gebruik van een stukje plastic fles, enzovoorts.

Lockpicking gebruiken om de deur te openen

Naast flipperen is ook lockpicking een methode die regelmatig gebruikt wordt om gesloten deuren schadevrij te openen. In dit geval wordt er voor het gebruik van een speciaal apparaatje gekozen, die een bepaald goedje in de cilinder van het slot schiet. Het goedje zal steeds harder worden, waardoor dit niet meer breekt als men de cilinder probeert om te draaien. Na het openen van de deur kan het harde materiaal uit de cilinder getrokken worden. Het is onverstandig om deze methode zelf te gebruiken. Een slotenmaker kan je helpen om de deur op deze wijze te openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *