Houtenladders.nl: dé houten specialist van Nederland

Houtenladders.nl: dé houten specialist van Nederland

Ladders kunnen worden gemaakt uit allerlei materialen, maar de meeste mensenzweren bij hout. Natuurlijke materialen als hout zijn ontzettend stevig en duurzaam. Houten ladders van Houtenladders.nl zijn anders dan gewone ladders. Zij specialiseren zich al sinds 1891 in de ambacht van het maken van houten ladders. Hun traditie en ambacht zorgen ervoor dat wij iedere keer weer de juiste kwaliteit kunnen leveren die je zoekt. Maar waarom zou je bij houtenladders.nl kopen? Dat lees je in deze blog!

Duurzaam materiaal

Ze maken hun houten ladders van duurzaam Oregon Pine van hoge kwaliteit. Een hoogwaardige houtsoort die ze zelf uit Amerika importeren. Oregon Pine heeft unieke eigenschappen die andere houtsoorten niet hebben. Het hout is ontzettend taai, flexibel en gaat lang mee. De sporten maken ze daarentegen van Essenhout. Dat staat bekend om het feit dat het zo ontzettend sterk is.

Certificaten en keuringen

Alle ambachtelijke producten voldoen aan het Besluit Draagbaar Klimmateriaal (de Warenwet) en NEN131; dit betekent dat ze ook geschikt zijn voor professioneel gebruik in de bouw. Omdat ze zo overtuigd zijn van hun kwaliteit geven ze standaard 5 jaar garantie op alle producten van Houtenladders.nl. Daarnaast behandelen ze alle houten ladders met ruwe lijnolie zodat deze ook buiten zonder problemen gebruikt kunnen worden.

Verschillende houten items

Het is ook mogelijk om meerdere houten items te bestellen. Naast houten ladder beschikken ze ook over houten trappen, molenaarstrappen, houten decoratieladders, houten zoldertrappen, houten steektrappen, handdoekenladders en zwevende wandplanken. Zo is er voor ieder wat wils!

Verschillende soorten hout

Alle houten items worden gemaakt van verschillende soorten hout. Speciaal voor mooie interieurs is er een luxe eikenhouten lijn. Bestaande uit decoratieve ladders voor in de badkamer of woonkamer en eikenhouten bibliotheektrappen van meubelmaker kwaliteit. Het beukenhout wat ze gebruiken voor steektrappen, zoldertrappen en hoogslaper trappen komt uit Bosnië. Het hout is aldaar gezaagd, gestoomd en bewerkt door een lokaal familiebedrijf. Ze maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig Europees grenen. Een zwaardere houtsoort dan wat je tegenkomt in de bouwmarkt. Het grenenhout kent weinig koetsen en heeft een mooie donkergele vlam. Oregon Pine hout is een speciale houtsoort wat ze importeren uit de U.S.A. omdat het uitermate geschikt is voor de professionele ladders. Vanwege zijn buigzaamheid, taaiheid en sterkte.

Houtenladders.nl

Houtenladders.nl is dé specialist voor houten ladders en houten trappen. Het grote assortiment ladders en trappen is gebaseerd op traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken. Of je nu zoekt naar een houten trap, een houten ladder, een molenaars trap of een houten decoratie ladder, bij hen vind je het allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *