Het is weer tijd voor klussen binnenshuis, wat ga jij maken?

Het is weer tijd voor klussen binnenshuis, wat ga jij maken?

De wintermaanden zijn weer begonnen en daarom is het de periode bij uitstek om klussen binnenshuis aan te pakken. Dit kunnen natuurlijk allerlei onderhoudsklussen zijn, zoals schilderwerk en reparaties. Maar je kunt natuurlijk ook de huiskamer, slaapkamer of zolderkamer van een compleet nieuwe look voorzien! En wat is er nu leuker dan deze vertrekken in te richten met meubels die je zelf hebt gemaakt? Houthandelonline biedt je de keuze een groot assortiment scherp geprijsde materialen zoals MDF en interieur multiplex om zelf mee aan de slag te gaan.

Ruim assortiment multiplex platen voor binnen

Wil je een van de kamers in je woning een metamorfose geven door de wanden of plafonds opnieuw te betimmeren? Houthandelonline biedt je een ruim assortiment multiplex voor binnen. De platen zijn geschikt voor oneindig veel toepassingen. Multiplex bestaat uit meerdere houtfineerlagen, die met een constructielijm op elkaar verlijmd zijn. Hierdoor ontstaat een stevige houten plaat. Multiplex platen voor binnen worden gemaakt van houtsoorten als populieren, berken, hardhout, beuken en radiata pine. In de webshop vindt je het complete aanbod met de bijbehorende specificaties. Per product zie je ook de toepassingsmogelijkheden, kopmaatdiktes, de prijs per m en de stukprijs. 

Grote keuze in MDF voor binnentimmerwerk

Heb je de smaak te pakken om zelf allerlei mooie meubelstukken te maken? Ben je bijvoorbeeld van plan om een kast, tafel of sidetable te timmeren? Of wil je aan de slag met keukenkastjes, deuren, deurlijsten of de vensterbank? Voor dit soort binnentimmerwerk is MDF uitstekend geschikt. MDF is een plaatmateriaal wat goed bewerkbaar en mooi af te werken is. Zo gaat frezen, schuren, schaven, boren en zagen heel gemakkelijk. De MDF platen splinteren niet en de toepasbaarheid van MDF is heel veelzijdig. Gaat u dit materiaal gebruiken en wilt u het schilderen? Houd er dan wel rekening mee dat door de poreuze structuur de verf als het ware wordt opgezogen. Voordat u de definitieve laag aanbrengt, is het raadzaam om een speciale primer voor MDF te gebruiken.Ruim assortiment multiplex platen voor binnen

Call to action

Of je nu kiest voor multiplex of MDF, elk product heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en afmetingen. Voor een ruim assortiment zit je goed bij hout groothandel Houthandelonline. De producten worden rechtstreeks vanaf de leverancier bij je thuis bezorgd en dat scheelt aanzienlijk in de prijs!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *