Breng sfeer in huis

Breng sfeer in huis

Het is weer herfst. Tijd voor af en toe een mooie boswandeling, maar vooral lekker veel thuis zijn. De tuindeuren gaan op slot, de kachel gaat weer aan. Juist in de herfst hebben we behoefte ons huis een aangenaam warm gevoel te geven. Buiten is het grauw en nat, binnen willen we warmte en kleur. Bij sfeer.nl vind je alles om je huis winterklaar te maken.

Een eerste goede stap is om je bankstel lekker vol te gooien met kussens en dekens. Niets zo fijn om aan het eind van een koude dag onder een dekentje op de bank te kruipen. Met kussens en woondekens in fijne kleuren en texturen heb je snel een warme gezellige zithoek gecreëerd. Door de combinatie van verschillende patronen en materialen kun je de huiskamer zonder veel moeite een hele nieuwe look geven.

Meerwaarde van een vloerkleed

Een sterke sfeerbepaler in huis is de vloer. Je legt natuurlijk niet zo snel een compleet nieuwe vloer in je huis. Maar met een vloerkleed kun je je woon- of slaapkamer gemakkelijk een nieuwe look geven. Kleurrijk of juist in één warme neutrale kleur. Er is van alles te kiezen en je zult zien dat je kamer er opeens heel anders uitziet. En misschien wel het belangrijkste: het is heerlijk aangenaam aan je voeten.

meerwaarde vloerkleed

Geschikte verlichting

Niet alleen is goede verlichting in huis noodzakelijk in de donkere dagen van herfst en winter, een mooie lamp is een echte blikvanger in je kamer. Het is soms even puzzelen waar de goede plekken in huis zijn voor je lampen, maar met een mooie verdeling is je kamer een fijne warme plek. Er is veel te kiezen op het gebied van lampen. Van hanglamp tot vloerlamp, van tafellamp tot wandlamp en zelfs plafondlampen. Daarnaast is er ook een ruime keuze in lichtbronnen. Wil je een felle lamp om bij te lezen of juist een zachte sfeerverlichting, alles is mogelijk.

En zit je eenmaal lekker op je bank onder een dekentje, dan is het flikkeren van een kaarslichtje natuurlijk helemaal fijn. Verdeel enkele windlichten door je kamer, of zet een mooie kaarsenhouder op je tafel. Laat de winter maar komen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *