schoon en onderhouden huis

Geniet in een schoon en onderhouden huis

Je woongenot verbeterd als je tevreden bent met je interieur. Je gebruikt en ziet dagelijks dezelfde meubels. Over de inrichting van je huis denk je dus goed na. Je meubels moeten er leuk uitzien en comfortabel zitten of aan de praktische doelen voldoen waar je ze voor nodig hebt. Als je tevreden bent met je interieur kun je tevreden aan tafel of op de bank zitten. Maar om helemaal relaxt in je woonkamer te zitten is het ook belangrijk dat alles schoon is en goed onderhouden.

Schone ramen

Je wilt niet door vuile ramen naar buiten kijken. Schone en heldere ramen zorgen bovendien voor een mooie lichtinval in huis. En het ziet er natuurlijk netjes uit. Maar ramen zemen is voor velen vaak een vervelend klusje. Stoffige ramen zijn niet mooi, maar vaak zie je na het ramen wassen strepen op de ramen waardoor je je opnieuw ergert. Een paar tips:

  • Voeg een gepelde en gesneden ui toe aan het water.
  • Of doe een scheutje schoonmaakazijn in het water, dit ontvet goed.
  • Veeg je ramen na met een prop krantenpapier.

Onderhoud buitenshuis

Je wilt je ook geen zorgen maken over gebreken rondom je huis. Zeker niet als de winter eraan komt. Denk in de herfst bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de dakgoten. Hier waaien in het najaar veel bladeren in die ook ander vuil vasthouden in de goot. Als dit er allemaal in blijft liggen kunnen er bij hevige regenval verstoppingen ontstaan die uiteindelijk wateroverlast veroorzaken. Wanneer alle bomen hun bladeren kwijt zijn is het dus een goed moment om de dakgoten van je huis schoon te maken.

Woongenot valt ook samen met gemak. Daarom kun je zelf rustig op de bank blijven zitten en de onderhoudszaken door een bedrijf uit laten voeren. Kijk bijvoorbeeld eens bij Housecare Service welke services zij allemaal bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *