stofzuiger

Astrovac: De stofzuiger van de toekomst

Je kunt zo vaak stofzuigen als je wilt, maar vaak krijg je met een gewone stofzuiger het stof in je woning maar tijdelijk weg. Maar met een stofzuigersysteem van Astrovac wordt alles anders: het is de stofzuiger van de toekomst. Hoe werkt het systeem van een Astrovac stofzuiger en wat zijn precies de voordelen? Het systeem is niet alleen gezonder, maar ook een stuk sterker en stiller!

De werking van het systeem
De meeste stofzuigers blazen de lucht weer uit, waardoor het stofzuigen eigenlijk allesbehalve hygiënisch is. Een centraal stofzuigsysteem van Astrovac wordt op een plek gemonteerd, bijvoorbeeld de garage. Ook worden er op verschillende plekken in het huis stofcontacten gemonteerd. De slang hoeft alleen nog maar ingeplugd te worden en dan kan er gestofzuigd worden. Je kunt zelf bepalen hoe lang de slang moet zijn en hoeveel stofcontacten je het in de woning wilt plaatsen. Met een stofzuiger van Astrovac wordt je huis gegarandeerd stofvrij en kun je genieten van schone lucht door het hele huis.

Sterker, stiller en schoner
De aanschaf van een stofzuigsysteem van Astrovac heeft een aantal grote voordelen. Om te beginnen is dit systeem een stuk sterker dan een normale stofzuiger. Een astrovac stofzuiger heeft grote motoren en heeft daardoor veel meer zuigkracht dan een conventionele stofzuiger. De units van de stofzuiger worden buiten het leef- of werkruimte geplaatst, zodat je alleen het geluid van de luchtverplaatsing en niet het geluid van de motor. Zo heb je geen last van herrie tijdens het stofzuigen. Ook zijn de stofzuigers van Astrovac voorzien van een extra aansluiting om de vuile lucht naar buiten af te voeren. Het stof wordt opgevangen in de stofzuiger, zo ben je al het stof en de bacteriën helemaal kwijt.

Een Astrovac stofzuiger aanschaffen?
Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een Astrovac stofzuiger? Op de website www.astrovac.nl kun je alle toepassingen van de stofzuigsystemen bekijken en krijg je direct advies. Ook kun je een afspraak maken met een monteur zodat je alle mogelijkheden kunt bespreken. Ook kun je online terecht voor accessoires van de Astrovac stofzuiger zoals stofzakken, filters, slangen en andere benodigdheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *