Led Strip

Geef een persoonlijke touch aan je inrichting met ledverlichting!

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen met led verlichting. In deze blogpost gaan we in op een aantal opvallende ideeën die uw inrichting naar ‘the next level’ kunnen brengen. Klinkt goed? Lees snel verder.

Led NEON logo op maat

Dit is een goede optie als je op zoek bent naar iets persoonlijks. Je kunt zelfbepalen hoe dit logo er uit gaat zien. Er is veel keuze voor verschillende kleuren, vormen, woorden en formaat. Je eigen design kun je ophangen in welke ruimte u maar wilt. Dit is ook leuk om cadeau te geven, het is persoonlijk en gegarandeerd opvallend.

 

Led gadgets

Bent je iets minder creatief ingesteld maar wel op zoek naar een opvallend detail in je inrichting? Dan kunnen led gadgets een goeie optie voor u zijn. Dit zijn producten waar de ledverlichting al in verwerkt is. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een lichtgevende douchekop, kussen of een nachtlampje waar een regenboog uit tevoorschijn komt.

Led gadgets

Led strips

Wil je een luxere uitstraling geven aan je inrichting, dan raden wij aan om te kiezen voor led strips in één kleur. Deze strips kan je bevestigen op veel verschillende oppervlakten. Het makkelijkste is om te kiezen voor een rechte en lange ondergrond. Let er op dat als je de strips wilt bevestigen in een ruimte met veel spatgevaar (zoals in de badkamer) dat de strips waterdicht zijn. Om je wat inspiratie te geven voor je inrichting:

  • Onder je aanrechtblad voor een moderne uitstraling.
  • Aan de bovenkant van je trapstootborden, stijlvol en veiligheid vergrotend.
  • Langs opbergplanken aan je muur, zo straalt alles wat je daar opzet nog meer.
  • Onder je bedrand, voor een echt hotel gevoel.
  • Langs de rand van je badkamer meubel of langs je bad.

Wil je meer weten?

Je kunt natuurlijk bij veel winkels terecht voor uw ledverlichting maar een persoonlijke favoriet van ons is Ledstripxl. Alle opties die in deze blogpost zijn benoemd kan je daar gemakkelijk vinden, dus neem gerust een kijkje op hun site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *