leukste verlichting

De leukste verlichting voor jouw (tuin)feestje of gezellige dinertje

Wist je dat feestverlichting ervoor kan zorgen dat een feestje of een feestelijk dinertje een stuk gezelliger is? Met goede feestverlichting creëer je namelijk de juiste sfeer, zorg je ervoor dat je gasten ook daadwerkelijk iets kunnen blijven zien in het donker én maak je iedere locatie een stuk feestelijker. In deze blog lees je onze drie tips voor de leukste, meest voordelige en gezelligste verlichting.

1. Kerstverlichting

Misschien niet de meest voor de hand liggende optie, maar kerstboomverlichting is perfect voor feestjes. Ga maar na: deze verlichting heb je waarschijnlijk toch al in huis, dus is het sowieso een van de meest goedkope opties. Bovendien is kerstverlichting heel erg handig, want hiermee verlicht je ruimtes op een subtiele en sfeervolle manier. Bevestig de kerstboomverlichting bijvoorbeeld rondom een deurpost, hang het aan het plafond of drapeer het over een kast, op de eettafel of op dressoir om direct voor een gezellig en knus gevoel te zorgen.

Als je je kerstverlichting buiten op gaat hangen kun je ook veel kanten op. Let dan wel op dat je alleen kerstlampjes gebruikt die ook daadwerkelijk voor buitengebruik geschikt zijn, zodat een plotselinge regenbui er niet voor zorgt dat je de kerstboomverlichting direct weg kan gooien. Kies voor kerstlampjes met een IP-classificatie van tenminste IP44 en scherm adapters, stekkerdozen en andere stroomvoorzieningen af.

Kerstverlichting

2. Lichtslingers

Een lichtslinger is een snoer waaraan verschillende lampjes bevestigd zijn. Het leuke van deze snoeren is dat de lampjes altijd anders zijn. Er zijn lichtslingers met eenvoudige lampjes, maar ook met lampjes in de vorm van een kreeftje, flamingo of lantaarn. Zo kun je gaan voor een subtiele of klassieke lichtslinger, maar ook voor ieder themafeestje wel een bijpassende variant vinden. Omdat de lampjes niet heel veel licht verspreiden zijn ze vooral zeer geschikt voor het extra decoreren van je feestje.

3. Led kaarsen

Kaarsen zijn natuurlijk altijd leuk om toe te voegen aan een ruimte en zorgt direct voor een warme en prettige sfeer. Toch vormt dit ook een risico, zeker op feestjes. Een per ongeluk omgestoten kaars of een kledingstuk dat in het vlammetje terechtkomt… een ongeluk zit in een klein hoekje. Met led kaarsen heb je hier geen last meer van! Deze zijn namelijk gemaakt met led verlichting, zodat er geen echt vuur aan te pas hoeft te komen. Ondanks dat deze kaarsen er zeer waarheidsgetrouw uitzien, onder andere doordat ze vaak voorzien zijn van een levensechte 3D-vlam mét flikkerende effecten en doordat de buitenzijde soms zelfs gemaakt is van echte wax, loop je hiermee veel minder risico’s. Hét veilige alternatief voor sfeervol kaarslicht.

Binnenkort een feestje of gezellig dinertje? Bekijk dan of je kerstboomverlichting, lichtslingers of led kaarsen kunt toevoegen om het allemaal nóg gezelliger te maken. Met deze vormen van verlichting geef je gegarandeerd een leuk feest.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *