Een nieuwe gietvloer

Een nieuwe gietvloer

Zeker als je een gezin hebt met kleine kinderen en huisdieren, is een gietvloer een regelrechte aanrader. Nooit eerder was het schoonhouden van een vloer zo gemakkelijk. Het is echter slechts een van de voordelen die deze vloer te bieden heeft. Niet voor niets wint de vloer aan populariteit en zie je de vloer steeds meer in de Nederlandse huizen.

Modern, strak, hygiënisch en onderhoudsvrij

Koop je een gietvloer, dan koop je een duurzame vloer. En ook dat is tegenwoordig belangrijk bij de aankoop van een nieuwe vloer. Normaliter moet je zeker tussen de vijftien en twintig jaar met deze vloer kunnen doen. Een gietvloer is modern en strak, onderhoudsvrij en hygiënisch. Om deze laatste reden is het een vloer die ook bedrijfsmatig interessant is. Denk bijvoorbeeld aan de voedingsmiddelenbranche, waar hygiëne erg belangrijk is. De vloer blijkt vooral zeer geschikt als je een huishouden hebt met jonge kinderen en huisdieren. Vuil krijgt bijna geen kans, omdat elke voeg of naad ontbreekt. Met slechts een dweil en stofzuiger maak je de vloer snel en goed schoon.

Ideaal voor mensen die te maken hebben met allergie of hooikoorts

Mensen die allergieën hebben zweren ondertussen ook al bij de gietvloer. De vloer houdt geen stoffen en pollen vast en stoot ze zelfs af. Als geen andere vloer is de gietvloer in staat om functionaliteit te koppelen aan uitstraling. De gietvloer gaat ook nog eens uitstekend samen met de vloerverwarming. Conclusie? Dat je met een gietvloer een onderhoudsvriendelijke, eigentijdse en zeer hygiënische vloer koopt.

Vloercoating perfect voor in winkels, magazijnen en productieruimtes

Bedrijven kiezen steeds vaker voor vloercoating. Ook dit is een bijzonder veelzijdige gietvloer, die je steeds vaker in winkels, magazijnen en productieruimtes terugziet, net als in garages. Ook de vloercoating is volledig naadloos, slijtvast en bestendig tegen chemicaliën. Het brengt ongekend reinigingsgemak. En dat is in bedrijfsmatig opzicht natuurlijk een groot voordeel. Zeker de toplaag van vloeren krijgt nogal wat te verduren. Voor de vloercoating is dat geen enkel probleem. De toplaag is vloeistofdicht en ook gewoon goed schoon te houden.

Alternatief is nog de vloer van beton cire

Vloercoating bestaat volledig uit epoxy en is slechts gering van dikte, tussen de 0,2 en 0,5 millimeter. Dat heeft als voordeel overigens dat als je na verloop van tijd toe bent aan een nieuwe vloer, je de nieuwe vloer vaak gewoon over de nog liggende vloer aan kunt brengen. In het verlengde van deze vloeren zou je ook nog kunnen kiezen voor beton cire. Ook dan kies je voor een veelzijdige vloer die naadloos, slijtvast, vuilafstotend en vloeistofdicht is. Met beton cire koop je altijd een unieke vloer die puur is en warmte uitstraalt.

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Met een gietvloer kun je dus zowel thuis als bedrijfsmatig meer dan uitstekend uit de voeten. De vloeren worden bovendien voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aangeboden. Logisch dus dat deze vloer zo populair is en je de vloer in uiteenlopende vormen terugziet in zowel woningen als in bedrijfspanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *