Bank

Dit moet je weten voor je zoektocht naar een nieuw bankstel!

Ga jij verhuizen of is jouw huidige bank nodig aan vervanging toe? Dan is het tijd om je zoektocht naar een nieuw bankstel te starten. Voor veel mensen is het rondlopen in meubelzaken een leuke bezigheid. Wanneer je investeert in een mooie nieuwe bank hoop je hier natuurlijk nog jarenlang plezier van te hebben. Het is daardoor best een uitdaging om een kwalitatief goed bankstel te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen, die daarnaast ook binnen het budget past en natuurlijk jaren mee kan. In deze blog lees je wat je moet weten voor je je zoektocht naar een nieuw bankstel start. Lees snel verder!

Het comfort

Een erg belangrijk onderdeel van een nieuw bankstel is het comfort. Wanneer je je zoektocht naar een nieuw bankstel start is het belangrijk om te bepalen waarvoor je deze wilt gebruiken. Ben je echt op zoek naar een bank waarop je kunt relaxen? Dan is een diepere bank met zachte kussens een goede keuze. Wil je er ook op kunnen liggen, dan zijn de UrbanSofa hoekbanken echt iets voor jou. Wil je liever een actieve zitbank? Dan zijn banken met een kort zitgedeelte meer jouw ding. Hierdoor kun je rechter op zitten.

De maat

Naast het comfort is ook de maat van de bank belangrijk. Of je kiest voor de 2zits-, 3zits-, 4zits- of 5zitsbank hangt af van de ruimte die je hebt op de plek waar jij jouw bank kwijt wil. Heb je veel ruimte in huis, kun je natuurlijk kiezen voor een extra grote bank. Naast de ruimte in huis is het ook verstandig om rekening te houden met hoeveel mensen je ongeveer kwijt wilt in de woonkamer. Ben jij op zoek naar een nieuw bankstel voor een woning waar je alleen woont? Dan kies je waarschijnlijk voor een andere bank dan wanneer je samen met je gezin woont.

De stof

Heb jij kinderen of huisdieren in huis? Dan is de kans op vlekken op je nieuwe bankstel groter. Houdt hier dus ook rekening mee tijdens je zoektocht naar een nieuwe bankstel. Kies bijvoorbeeld voor een bankstel met afneembare hoes. Wanneer je kiest voor een bankstel met leren bekleding maken vlekken ook minder kans.

De kleur van je bankstel

Het uiterlijk van je nieuwe bankstel is natuurlijk ook erg belangrijk. Doordat je nieuwe bankstel een prominente plek krijgt in jouw woning is het bankstel ook sfeerbepalend. Denk daarom ook goed na over welke sfeer je nieuwe bankstel moet uitstralen. Heb jij nog geen idee voor welke kleur jij wilt gaan? Laat je inspireren door de kleurtrends van 2020:

  • Groen als gras: groen brengt rust in jouw omgeving en brengt warmte in je huis
  • Bruin is hot: bruin is trendy in 2020. Denk bijvoorbeeld aan een bankstel in de kleuren roestbruin of cognac!
  • Knallen met geel: in 2020 mogen bankstellen over de top, kies voor knal
  • Veelzijdig blauw: met blauw kun je iedere kant op, deze kleur blijft nog wel even. Een blauw bankstel is dus altijd een veilige keuze.

Wanneer jij gaat voor een bankstel in een van deze trendkleuren, weet je zeker dat je een trendy exemplaar scoort!

Trendy nieuw bankstel kopen

Benieuwd waar je je zoektocht naar een nieuw bankstel moet starten? Bij de verkooppunten van UrbanSofa weet je zeker dat het op alle fronten goed zit. Een groot assortiment, veel kleuren, snelle levering en scherp geprijsd. Doordat UrbanSofa gebruik maakt van een unieke meubelformule, waarbij het bankstel direct vanuit de fabriek bij je thuis wordt geleverd, voorkom je extra kosten. Neem vooral een kijkje en laat je verder inspireren of informeren door het personeel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *