De voordelen van het opslaan van meubels

De voordelen van het opslaan van meubels

Er zijn verschillende redenen om meubilair op te slaan. Ga je bijvoorbeeld op reis en wil je jouw huis of appartement tijdelijk verhuren? Of heb je nieuwe meubels gekocht en wil je nog niet af van jouw oude meubels? Of heb je nieuwe kantoorruimte gehuurd en moet je jouw kantoormeubilair ergens tijdelijk stallen? Je ziet het al, er zijn voldoende redenen om opslagruimte aan te vragen. Wat de aanleiding ook is, het huren van opslagruimte is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij Boxie24! Vooral met de haal-en brengservice wordt het opslaan van meubels wel heel erg simpel gemaakt. De haal-en brengservice is zelfs gratis als dit plaatsvindt vanaf de begane grond.

Tijdelijk meubels opslaan voor een vast laag tarief

Bij het (tijdelijk) opslaan van meubels denk je vast meteen aan de kosten die hier gepaard meegaan. Wij begrijpen dat je de maandelijkse kosten voor het opslaan van meubelen zo laag mogelijk wilt houden. Daarom hanteert Boxie24 een laagste-prijs-garantie. Zo hou je de kosten voor meubelopslag altijd laag. Reserveer gratis jouw meubel opslagunit voor de laagste prijs. Bovendien betaal je bij ons geen borg, administratiekosten en/of opzegkosten en kun je tot 24 uur van tevoren jouw reservering gratis annuleren.

Bovendien betaal je bij Boxie24 alleen voor de vierkante meters die je daadwerkelijk gebruikt. Blijkt er dat je te veel of te weinig opslag hebt geboekt, dan passen wij dit gratis aan. Hierdoor betaal je nooit te veel voor opslagruimte die je niet gebruikt.

Tijdelijk meubels opslaan

Voordelen meubel opslaan bij Boxie24

Onze opslagruimtes zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00. Uiteraard zijn onze meubelopslag units schoon, veilig en vocht- en vorstvrij. Ideaal voor het opslaan van meubels of huisraad!

Meubelopslag bij Boxie24 is voordelig, snel, veilig en kan al vanaf €8,- per week. En blijf je langer dan 3 maanden, dan ontvangt je zelfs de 1e maand gratis. Reserveer daarom vandaag nog jouw opslag. Dit in combinatie met onze gratis ophaalservice maakt de opslag van jouw meubels nog goedkoper. Reserveer snel via boxie24.com/nl-nl/ of telefonisch via 085-048-2996.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *