De verschillende soorten PVC vloeren

Bent u van plan om een PVC vloer te kopen? In deze blog vertellen we meer over dit type vloer.

Er zijn drie hoofdtypen PVC vloeren: homogene, heterogene en luxe vinyl tegels (LVT). Homogene PVC vloeren worden gemaakt van één enkele laag PVC, terwijl heterogene vloeren een decoratieve toplaag en een onderlaag van verschillende materialen hebben. LVT-vloeren worden gemaakt met verschillende lagen PVC, waarvan de bovenste laag is de slijtlaag.

Waar kunt u het bevestigen?

PVC vloeren zijn een populaire keuze voor vele commerciële en industriële toepassingen omdat ze duurzaam zijn, gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, en een slipvast oppervlak hebben. PVC vloeren kunnen ook worden gemaakt om te lijken op andere vloer materialen, zoals hout of steen.

Verscheidenheid van kleuren en patronen

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en patronen, en kan worden aangepast aan het decor van elke ruimte. PVC vloeren zijn ook zeer gemakkelijk te installeren en kunnen over de meeste bestaande vloeroppervlakken worden gelegd.

Voor welke kamer is PVC geschikt?

PVC vloeren zijn een uitstekende keuze voor drukbezochte ruimtes zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen en winkels. PVC vloeren zijn ook een goede keuze voor ruimtes waar gemorst wordt en andere verontreinigingen voorkomen, zoals keukens en badkamers.

PVC vloeren zijn een veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen. PVC vloeren zijn een ideale keuze voor vele commerciële en industriële toepassingen omdat ze duurzaam zijn, gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, en een antislip oppervlak hebben. PVC vloeren kunnen ook worden gemaakt om op andere vloermaterialen te lijken, zoals hout of steen.

Alternatief?

Laminaten hebben al vrij snel evenveel kleuren, patronen en dessigns. Beide zijn verkrijgbaar in een houten, betonnen en visgraat design. Goedkoop laminaat of een goedkope pvc vloer aan het zoeken? Kijk dan op laminaat-plaza.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *