De populairste drie soorten vloeren

De populairste drie soorten vloeren

Is het tijd voor een nieuwe vloer? Dan is het belangrijk dat je je verdiept in de verschillende mogelijkheden. Er is tegenwoordig erg veel mogelijk en verkrijgbaar. Als je op zoek gaat naar een nieuwe vloer moet je natuurlijk rekening houden met jouw woning en budget. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en ontdek de populairste vloeren!

Hout

Hout is een natuurlijk materiaal wat veel sfeer geeft aan een woning. Het straalt warmte uit en elke plank is uniek. Een houten vloer is echter erg moeilijk te onderhouden. Er komen snel vlekken op en deze zijn alleen te verwijderen door de planken te schuren en opnieuw te lakken. Ook kunnen de planken uitzetten of krimpen door vocht. Als je in een vochtig huis woont is dit dus geen aanrader.

Laminaat

Vind je een houten vloer prachtig, maar is dit helaas niet mogelijk? Dan is laminaat een goed alternatief. Laminaat bestaat uit lagen houtvezels die op elkaar zijn geperst met daarop een kunststof laag. Een voordeel aan een laminaten vloer is dat het gemakkelijk te leggen is. Daarbij is het een stuk goedkoper dan een houten vloer.

PVC

Ligt er door jouw hele woning vloerverwarming en heb je deze geregeld aanstaan? Dan is PVC een goede optie voor jou. PVC geleid namelijk erg goed de warmte van de vloerverwarming. PVC bestaat uit lagen kunststof en is daardoor erg flexibel. De stroken zijn erg makkelijk te leggen doormiddel van een kliksysteem. Daarnaast is een PVC-vloer erg makkelijk in onderhoud.

Inspiratie opdoen

Nu je wat meer weet over de drie populairste soorten vloeren is het tijd om inspiratie op te doen. Neem een kijkje op de website van Stile Floors en bekijk de verschillende soorten materialen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *