Sani4all heeft het grootste toiletassortiment van Nederland!

Sani4all heeft het grootste toiletassortiment van Nederland!

Een toiletpot. De meeste mensen hebben werkelijk geen idee dat er veel verschil kan zitten in het soort toiletpot wat je uitkiest voor jouw badkamer. Wist je dat we in ons gehele leven gemiddeld 1 tot 3 jaar op het toilet doorbrengen? Daarom is het belangrijk dat je een toilet uitkiest die het best past bij al jouw behoeften en wensen en laat Sani4all daar juist hun specialiteit van hebben gemaakt! Wil je weten hoe jij jouw droomtoilet uitkiest? Lees dan snel verder!

3D

Bij Sani4all hebben ze al jarenlang een uitgebreid assortiment aan toiletpotten en urinoirs tegen de allerscherpste prijzen. Naast de uitgebreide keuze en de lage prijzen, geven ze jou ook nog eens deskundig advies, vijf jaar garantie en een gratis 3D ontwerp! Zo kan je – ongeacht welke kleur of materiaal je ook uitkiest voor je nieuwe toilet – zien hoe jouw nieuwe toilet eruit komt te zien!

Onderdelen

Zoals je misschien al wel verwacht, bestaat een toilet uit verschillende onderdelen. Bij Sani4all is het mogelijk om al deze onderdelen los van elkaar uit te zoeken, om zo tot een werkend functioneel geheel te komen. Vind je dit allemaal te veel rompslomp? Dan biedt Sani4all ook complete toiletten aan. Geen gedoe met het uitzoeken en snel geregeld!

(Online) inspiratie

Op de website van Sani4all kan je ongelimiteerd online inspiratie opdoen, zodat je zeker weet welk soort toilet het beste past bij jouw badkamer. Wil je liever in het echt een kijkje komen nemen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Met 18 filialen in heel Nederland is er altijd een Sani4all bij jou in de buurt! Ben je naast een toilet ook nog opzoek naar ander sanitair? Neem dan eens een kijkje bij alle Sani4all badkamers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *