luxe bubbelbad

De luxe van een bubbelbad

Tegenwoordig is een bubbelbad niet alleen weggelegd voor de rijkere mensen, het is betaalbaar voor iedereen! Een bubbelbad is namelijk beschikbaar in allerlei soorten en maten, ideaal toch? Naast een normaal bubbelbad heb je tegenwoordig ook een opblaasbaar bubbelbad. Deze zet je binnen 10 minuten op in je eigen tuin en kan je ook zo weer weg halen.

Een opblaasbaar bubbelbad

Maar wat is het nou precies? Dit is eigenlijk gewoon een bubbelbad die zo gemaakt is dat je hem kan opblazen met lucht. Het gebruik ervan is erg fijn omdat je hem op kan zetten wanneer je wilt en weer weg kunt halen wanneer jouw dat uit komt. Zo kan je hem de hele zomer laten staan en als het weer wat kouder weer wordt, op kan bergen in je schuur. Het voordeel van een opblaasbaar bubbelbad is dat je zelf de plek kan bepalen, elke keer weer opnieuw. Heb je hem de ene keer liever in de zon en de andere keer in de schaduw? Dat kan! Dit in tegenstelling tot een echte hot tub die op één plek geplaatst wordt.

De aanschaf

De aanschaf van een opblaasbaar bubbelbad kan meestal gebeuren bij een tuincentra. Je kan naar de winkel zelf gaan maar natuurlijk ook makkelijk online kijken. Omdat je hem zelf opblaast kunnen ze hem ook makkelijk naar je opsturen.

De voordelen

De voordelen van een opblaasbaar bubbelbad zijn eigenlijk hetzelfde als een normaal bubbelbad. In eerste instantie is het namelijk ideaal voor een moment van ontspannen. Hier houdt het natuurlijk niet bij op. Een van de grootste voordelen van een bubbelbad is dat het massage knoppen heeft. Zo kan je jezelf masseren door lekker in je bubbelbad te zitten. Daarnaast is het ook erg goed om af te vallen. Je hebt het misschien niet door maar in een bubbelbad zweet je heel erg veel. Hierdoor kan je dus ook veel vocht verliezen. Het is dus altijd belangrijk dat je veel blijft drinken als je in je bubbelbad zit.

Ook is het ideaal tegen spierpijn en gewrichtspijn. Als laatst helpt het ook met de bloedcirculatie. Na regelmatig gebruik te maken van je bubbelbad, kan je al heel snel verbetering merken aan je gezondheid. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die reuma hebben.

Ben jij na het lezen van dit artikelen nou ook toe aan je eigen bubbelbad? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn Spa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *