Buitenzonwering

Buitenzonwering

De zon laat zich nog niet echt zien, maar voor je het weet beginnen die temperaturen weer flink te stijgen en schijnt de zon weer door de ramen. Daardoor kunnen de temperaturen in huis flink oplopen. Wil je wel genieten van de zon, maar het liever koel houden? Kies dan voor goede zonwering!

Creëer het perfecte plaatje

Met de juiste zonwering blijft die temperatuur in huis namelijk lekker laag. Elk huis vraagt echter om unieke zonwering, die perfect bij de uitstraling van jouw huis én jouw interieur past. Er zijn namelijk verschillende soorten zonwering op de markt. De bekendste vorm van zonwering is een knikarmscherm. Deze buitenzonwering vind je vooral achter het huis, bij het terras. Deze knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en je kunt zelfs de kleur van het doek bepalen. Maak het jezelf bovendien extra makkelijk met elektrische bediening!

Klassieke buitenzonwering voor een klassiek huis

Buitenzonwering wat vooral mooi staat bij klassieke huizen, zijn markiezen. Ingeklapt liggen de markiezen strak tegen de gevel aan, maar uitgeklapt vormen ze een statig geheel met je huis en houden ze bovendien de meeste zon tegen! Ga jij voor de klassieke blauw-witte streep of ga je op de moderne tour met een grijs of misschien wel zwart doek?

Houd de inbrekers buiten de deur!

Wist je dat je buitenzonwering ook kunt gebruiken voor het beveiligen van je huis? Rolluiken en screens liggen namelijk strak tegen het buitenkozijn aan en bieden daardoor geen ruimte aan inbrekers om binnen te komen. Daarnaast zorgt deze vorm van buitenzonwering er ook voor dat je in de winter de warmte binnenhoudt. Een win-win-win-situatie dus!

De beste keuze voor jouw huis

Wil jij weten wat de beste buitenzonwering voor jouw huis is? Kom langs bij woonwinkel Haag Woninginrichting in Leeuwarden. Niet alleen adviseren ze je over alle mogelijkheden, ze komen het ook nog eens voor je opmeten en monteren! Kom maar op met die zon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *