4x feestartikelen waar jij wellicht nog niet aan hebt gedacht

4x feestartikelen waar jij wellicht nog niet aan hebt gedacht

Ben je binnenkort jarig, heb je een datum geprikt om het te vieren en heb je uit voorzorg de ballonnen en slingers al van zolder gehaald? Ho, stop! Je wilt toch niet dat jouw verjaardag net als alle andere verjaardagen wordt? In een kringetje, hapjes op tafel, een slinger en ballon hier en daar… Zo’n standaard verjaardag waar iedereen er inmiddels al genoeg van heeft meegemaakt. Het kan echter ook anders en dat vraagt niet eens zo heel veel meer moeite. Met enkele vernieuwende feestartikelen kun je al een veel leukere en gezellige sfeer creëren zodat er nog lang over jouw verjaardag gepraat zal worden. Hieronder staan vier keer feestartikelen waar jij wellicht nog niet aan hebt gedacht. Lees snel verder om te ontdekken waar je deze leuke feestartikelen kunt kopen.

Waaiers
Waaiers op jouw verjaardag zijn echte eyecatchers en kunnen jouw feestversiering net die extra touch geven. Waaiers komen het mooist tot hun recht wanneer je ze tegen een witte of lichte muur hangt. Je kunt ze natuurlijk ook aan het plafond hangen, afhankelijk van wat jij mooi vindt. Waaiers zijn te koop in allerlei vrolijke kleuren maar ook chique en luxe ogende zilver- en goudkleurige waaiers zijn te verkrijgen. De meeste waaiers worden verkocht als setje zodat je zeker weet dat ze mooi bij elkaar zullen staan.

Backdrops

Hoe goed je jouw woonkamer ook versiert met allerlei ballonnen, slingers, honeycombs en waaiers, er zal altijd wel een kaal en leeg stukje muur overblijven waar jij je aan ergert. Bijvoorbeeld achter de tafel met hapjes en drankjes. Het is natuurlijk zonde om die muur leeg te laten wanneer je er ook een gave backdrop voor kunt hangen. Backdrops worden ook wel feestgordijnen genoemd omdat je ze tevens kunt ophangen om bepaalde ruimtes van elkaar af te scheiden. Bijvoorbeeld wanneer je een open keuken hebt en die afgescheiden wilt hebben van de woonkamer waar het feest plaatsvindt. Tot slot kunnen backdrops als gave achtergrond dienen voor de mooiste foto’s.

Piñata’s

Om een beetje actie in de tent te brengen kun je ervoor kiezen om een of meerdere piñata’s op te hangen. Dit zijn figuren gemaakt van papier-maché die je kunt vullen met snoepjes en ander lekkers. Het is de bedoeling dat je om de beurt met een stok tegen de piñata slaat net zolang totdat de snoepjes en dergelijke eruit vallen. Omdat het niet zo moeilijk is om met een stok tegen een voorwerp aan te slaan is het wel de bedoeling dat jullie allemaal geblinddoekt zijn. Wie heeft de piñata als eerste kapot?

Photobooth props

Op iedere verjaardag worden foto’s gemaakt. Dat hoort er eigenlijk gewoon bij. Om de foto’s net een tikkeltje anders en grappiger te maken kun je gebruikmaken van photobooth props. Dit zijn stokjes die je kunt vasthouden met daaraan grappige accessoires gemaakt van papier of karton. Denk bijvoorbeeld aan een mooie strik, een grappige bril of een vrolijke feesthoed. Zo kun je jouw foto’s van een leuke touch voorzien.

Slingershop.nl voor de leukste feestartikelen

Waar je al deze leuke feestartikelen kunt kopen? Bij Slingershop.nl natuurlijk! Hier vind je naast waaiers, backdrops, piñata’s en photobooth props ook nog andere soorten feestartikelen. Neem zelf eens een kijkje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *