Assenti_badkamermeubel

Assenti badkamermeubel helemaal naar wens 

Assenti is er trots op dat elk badmeubel dat zij voor de badkamer maken helemaal uniek is. De wastafelonderkast en eventuele hoge kasten behorende bij het Assenti badkamermeubel worden handmatig bewerkt en afgewerkt. Assenti zorgt ervoor dat elk onderdeel van het meubel met oog voor detail in eigen beheer wordt verwerkt. Zo waken zij met grote zorg over de productie, zodat zij ondanks de grote diversiteit in uitvoeringen en modellen de kwaliteit van hun badkamer producten kunnen garanderen. Als basis voor hun badkamermeubels gebruikt het traditionele Belgische bedrijf verschillende materialen zoals MDF, solid surface en natuursteen. De basis voor het MDF is hout verwerkt tot platen met een sterke samenstelling. Na het op maat maken wordt het MDF bekleed met de beste fineersoorten en zodat het beter bestand is tegen vocht en goed geschikt is voor toepassingen in de badkamer. De laksoorten om het badmeubel in hoogglans of matte kleuren te spuiten zijn in alle gewenste RAL-kleuren beschikbaar. Daarnaast maken zij wastafels die qua design en materialen perfect aansluiten en eveneens van de allerbeste kwaliteit voor in de badruimte zijn.

Een Assenti badmeubel betekent keuzes

Bij een badmeubel van Assenti zijn de mogelijkheden ongekend en kan de klant bijna alles naar wens kiezen. Men kan daardoor het eigen droom badkamermeubel creëren door gebruikt te maken van alle opties die deze Belgische onderneming biedt. Maatwerk bijvoorbeeld is mogelijk bij heel veel modellen waarbij je het op de millimeter precies kunt laten maken zodat de onderkast en de wastafel als gegoten passen. Geschikt voor grote en kleine badkamers en elke badkamerstijl door de eigenlijk ontelbare opties, ten aanzien van de afwerking in mat of hoogglanslak, melamine of fineer. Meer dan een finishing touch zijn de wastafels die keuzes bieden uit de materialen: Gelcoat, solid surface, natuursteen of de composietsteen Dzignstone. Overigens houden de keuzemogelijkheden voor een meubel niet op bij de onderkasten of een hoge badkamerkast. Andere opties zijn nog, een passende badomkasting voor het ligbad, een toiletmeubel die eventueel kan worden aangevuld met een wc-inbouwreservoir omkasting in dezelfde stijl en materialen.

Veel designmogelijkheden met meubels

Al deze wastafels hebben een ingenieuze afwerking waardoor er nagenoeg geen zichtbare sifon uitsparing te zien is. Het blad kan daardoor, zonder voor een optische verstoring te zorgen, ook zonder badkameronderkast geplaatst worden. De ruimte onder de wasbak kun je hierdoor gewoon openhouden maar ook optimaal voor een andere invulling gebruiken. Dit maakt een Assenti wastafel ook geschikt voor de rolstoelgebruiker terwijl er niet hoeft te worden ingeboet op design en stijlvolle materialen bij het ontwerpen van de badkamer. Juist omdat Assenti badkamermeubelen zoveel keuzes en vrijheden bieden kun je deze perfect laten aansluiten bij de grootte van de badruimte. Een extra lang badkamermeubel of juist een stijlvol ondiep badmeubel voor de kleine badkamer, dit bedrijf biedt het allemaal. Door dezelfde stijl ook door te voeren naar de slaapkamer zorgt daarnaast voor allerlei opties voor een en suite badkamer in combinatie met bijvoorbeeld een slaapkamer. De stijl, de kleuren en materialen die zijn geselecteerd kunnen door de hele ruimte verwerkt worden om zo het perfecte interieur met de meubelen van Assenti te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *