verhuisdozen

Meubeltransport laten uitvoeren door een verhuisbedrijf

prijs voor het transport vaak een hele verrassing. Niet elke leverancier zal de meubels gratis vervoeren en dus zul je moeten kiezen. De vervoersoptie van de leverancier is vaak erg prijzig en zelf beschik je niet altijd over tijd en materiaal om het zelf op te halen. In dat soort gevallen is het zinvol een beroep te doen op een vervoerder die gespecialiseerd is in meubelvervoer.

Goede verzorgd meubeltransport is een zorg minder

Meubelvervoer is een vak apart. Verhuizers inhuren is hierbij een goed ide.  Vaak gaat het om kostbare meubelstukken die met zorg vervoerd moeten worden. Daarbij is het van belang om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen, zowel voor nieuwe meubels, als voor meubels die tweedehands zijn aangeschaft. Kies daarom voor het meubeltransport van die laatste aankoop voor de dienstverlening van een ervaren vervoerder. Zo ben je verzekerd van een goede behandeling van de meubels en kun je rekenen op een topservice tegen een zeer acceptabel tarief.

Meubeltransport voor alle meubels

Gespecialiseerd meubelvervoer is niet alleen van belang voor het vervoer van nieuwe meubels of bij een verhuizing. Ook als je meubels via een website als Marktplaats.nl of Facebook hebt aangeschaft, kun je te maken krijgen met een vervoersprobleem. Vaak verwacht de verkoper dat je zelf het vervoer organiseert. Door het inschakelen van een goede vervoerder kun je snel genieten van je aankoop en weet je zeker dat de meubels in goede staat worden afgeleverd.

Let goed op de belangrijke zaken

Indien je hebt besloten om zelf het vervoer te regelen van de aangeschafte meubels is het prettig om te weten wanneer je jouw meubels zult ontvangen. De snelheid van het uitvoeren van de vervoersopdracht is dan ook een van de zaken waar je zeker op zult letten. Naast het tijdstip van afleveren zijn ook andere zaken van belang. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • een aansprakelijkheidsverzekering
  • inpakmateriaal
  • dekens om beschadigingen te voorkomen
  • transportbanden om te voorkomen dat de meubels gaan schuiven tijdens het transport

Bovenstaande punten zijn standaard inbegrepen bij de keuze voor professioneel meubeltransport. Heb je een vervoerder op het oog en wil je de offerte van de vervoerder accepteren, zorg dan dat bovenstaande punten in orde zijn. Een goede voorbereiding verhoogt namelijk de kans op een zorgeloos transport.

Bron: 123vrijwonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *