Alles over Terence Hill

Alles over Terence Hill

Je kunt Terence Hill vinden in diverse films. Zijn echte doorbraak heeft hij in Duitsland gemaakt. Samen met Bud Spencer heeft hij hier verschillende spaghetti western films opgenomen. Maar ook stonden ze samen bekend als politieduo. Veel mensen weten niet dat Terence zijn zoon al op jonge leeftijd heeft verloren. Hier heeft hij veel moeite mee gehad en het is toen ook even stil geweest omtrent hem. Sinds 15 jarige leeftijd was hij al actief in diverse films. Later is hij ook nog eens gaan regisseren. Hij regisseerde onder andere de film van Lucky Luke. Deze kennen veel mensen als tekenfilm. Maar in de echte films speelt hij zowel de hoofdrol als dat hij regisseur is.l

Wat je moet weten over David Hart

 

David Hart vinden doe je op verschillende plekken. Allereerst is hij een geweldige autocoureur geweest. Maar vandaag de dag is hij ook actief in de vastgoedwereld. Zelf bij Nederlandse projecten is hij betrokken. Maar hij is zijn auto wereld niet vergeten. Hij heeft nog steeds zijn eigen team. Hij is en was een groot voorbeeld voor veel autocoureurs. Maar natuurlijk is hij ook een topondernemer. Zijn bedrijf heet DHVG wat je ook zou kunnen oppakken als David Hart Vast Goed. Deze herkenbare naam zorgt voor een ongekende populariteit. En hij weet om deze redenen ook veel investeerders te vinden voor zijn vastgoedimperium. Daarnaast geeft hij ook nog regelmatig nieuwe tips en trick cadeau aan ondernemers die nog moeten doorbreken. Zo krijgt iedereen een kans om een top ondernemer te worden.

De carrière van Bud en Terence

In Duitsland leerde Terence Hill Bud spencer kennen in 1967. Samen gingen zij voor eerste samenwerken als duo. Het plans was om de komende 25 jaar samen een carrière op te gaan bouwen. Waar Bud de domme speelde was Terrence juist de slimmer charmeur. Ze hebben niet voor niets veel films samen gemaakt. Denk aan populaire films zoals Crime Busters en Miami Supercops. Terence was hierin de FBI agent en Budg een gepensioneerde collega. Samen gingen zij vele avonturen aan. Waaronder het zoeken naar een buit van 7 jaar geleden. Deze bedroeg 20 miljoen en dat is een hoop geld. Slechts 1 gangster wist ook van dit bestaan af. Hier moeten ze het dan ook tegenop nemen.

Levensloop Terrence Hill

Het leven van Terrence Hill is niet bepaald voor de wind gelopen. Alhoewel dat in zijn jeugd wel gebeurde. Hij werd al op 15 jarige leeftijd ontdekt. De van origine italiaanse acteur is niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Ook heeft hij 13 jaar in Duitsland geacteerd en heeft hij in 2018 zijn laatste film geregisseerd. Daar speelde hij natuurlijk zelf ook weer in. Zijn artiestennaam werd in 24 uur bedacht door hem zelf. Dit was namelijk de deadline die hij daarvoor kreeg. Daarna is alles in een heel rap tempo de goede kant opgegaan voor hem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *