3 stijlen om je woonkamer vorm te geven!

Je ziet steeds vaker dat iedereen steeds sneller van stijl veranderd in de woonkamer. Anno 2019 worden oude stijlen weer populair en het komt steeds vaker voor dat meerdere stijlen worden samengevoegd tot één uniek stijl. Hieronder geven we je graag een inzicht van de drie leukste stijlen anno 2019.

Top #3 interieurstijlen:

  1. Industriële inrichting
  2. Landelijke inrichting
  3. Scandinavische inrichting

De Industriële inrichting

Steeds meer mensen kiezen voor de industriële inrichting van de woonkamer. Wat je echter veel ziet is een combinatie tussen de industriële- en de landelijke inrichting. De industriële inrichting staat bekend om de robuuste elementen, waardoor je een zeer ruige, maar toch ook strakke inrichting krijgt. Voor veel personen is de industriële inrichting ook net iets te strak, waardoor men veelal combineert met een landelijke inrichting.

De Industriële inrichting

De landelijke inrichting

De oude stijl uit boerderijen is in verschillende elementen door te voeren. Cognac en warme tinten zijn veelal gebruikte kleuren in een landelijke inrichting. Een terugkomend element is toch altijd wel een combinatie van een leren/stoffen bankstel, waarbij er gebruik wordt gemaakt van accessoires zoals huiden en vachtjes. Er zijn in veel regio’s diverse woonwinkels voor de landelijke stijl beschikbaar. Bekijk ook eens woonwinkel Enschede: Schippers Lifestyle. Hier vindt u een landelijke inrichting voor een scherpe prijs!

De landelijke inrichting

De Scandinavische inrichting

De Scandinavische inrichting wordt gekenmerkt door zachte stijlen te combineren met donkere en stoere kleuren. We kennen allemaal wel de mogelijkheden van de IKEA, ook de IKEA kenmerkt voornamelijk deze stijl. Veelal wordt er lichte kleuren gebruikt voor de muren, voornamelijk wit, met zachte kleuren, zoals wit en taupe, voor de accessoires. Waarbij de keyelementen van de woonkamer voorzien worden van een donkere/stoere kleur (veelal een variant blauw). Hierboven zie je een mooie vormgeving van een Scandinavische inrichting

Ben je op zoek naar leuke artikelen omtrent een specifieke inrichting of wil je zelf graag een artikel plaatsen? Schrijf dan een gastblog over interieur of woonaccessoires.

De Scandinavische inrichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *