trends slaapkamer

De trends voor in je slaapkamer

De afgelopen periode was het dan zover! Ik mocht mijn interieur gaan kopen voor mijn slaapkamer! Een leuke bezigheid waar ik altijd de leukste dingen over probeer te ontdekken. Natuurlijk als je standaard denkt aan het inrichten van je slaapkamer dan kom je allereerst uit bij een kledingkast, een bed en wellicht een aantal aanvullende nachtkasjes.

Toch heb ik mij de laatste paar weken verdiept in de leukste mogelijkheden om mijn slaapkamer in te richten die ik graag met jullie wil delen! In dit artikel geven we je een overzicht van de laatste trends en leukste artikelen die jij kunt gebruiken voor het inrichten van jouw slaapkamer!

Ik let hierbij niet alleen op de verschillende producten maar vooral ook op de algemene sfeer en de stijl van je slaapkamer.

De algemene stijl van je slaapkamer

Anno 2019 heeft de landelijke stijl veel terrein gewonnen. Een warme sfeervolle slaapkamer met rustige tinten was voor mij dan ook de keuze om mijn slaapkamer in te richten. Om de landelijke slaapkamer in zijn volledigheid in te richten heb ik gekozen voor een aantal accessoires en producten.

Een combinatie van taupe en witte kleuren op de muur, een zachte vacht/ tapijt onder het bed en houten strookjes aan de muur in de vorm van Teakhouten-strips! Vroeger werd namelijk veel gebruik gemaakt van steenstrips beneden in de woning.

Teakhouten-strips voor een landelijke uitstraling

De trend van tegenwoordig is het plaatsen van houten-wandpanelen met houten strookjes. Met behulp van deze panelen creëer je een warme- en landelijke sfeer in jouw slaapkamer! Ideaal om te combineren met een hangende tv aan een tv-beugel.

Een comfortabel bed met een unieke uitstraling

Bedden zijn er ook in verschillende variaties en door de bomen zag ik het bos niet meer! Het was voor mij lastig om een keuze te maken uit een goed bed, zonder dat ik de nodige informatie hierover had ingewonnen. Mijn voorkeur ging uit naar een boxspring, maar welke boxspring moest ik halen? Moet ik kiezen voor pocketvering of toch voor een traagschuimmatras? Gelukkig vond ik veel informatie over de aankoop van een Boxspring bij Slaapkamerweb in dit handige artikel over boxsprings.Een comfortabel bed met een unieke uitstraling

Een unieke kledingkast!

Toen kwam ik uit bij de kledingkast. Voor de kledingkast was voor mij één ding belangrijk, de kledingkast moest groot zijn! Het liefst 2.5 meter breed. Ik moest namelijk veel kleding kwijt, daarom was een ruime kledingkast voor mij zeer belangrijk.

Kledingkasten zijn er echt in heel veel verschillende soorten, waaronder met schuifdeuren, draaideuren of zweefdeuren. Toch was er nog een extra mogelijkheid, een inloopkast op maat! Hoe ideaal is dat! Je hebt namelijk al snel een kamer over die je niet of nauwelijks gebruikt. Ideaal voor een efficiënte- en nette inloopkast.

Inloopkasten kun je weer volledig samenstellen naar de hand van je budget en je persoonlijke wensen. Voor meer informatie over een inloopkledingkast, kun je de link in het artikel bekijken. Ook voor de overige kledingkasten is Slaapkamerweb.nl een uitstekende keuze!Een unieke kledingkast!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *