Vloerkeuzes voor jouw huis!

Vloerkeuzes voor jouw huis!

Ben je recent verhuisd? Of is het tijd voor een nieuwe vloer? En heb je geen inspiratie? Geen zorgen! in dit artikel vertellen wij je over verschillende type vloeren om zodat je de juiste keuze kunt maken!

Houten vloeren

Wil je een houten vloer aanleggen? Dan heeft Issa vloeren een prachtig en ruim assortiment. Zij hebben de beste kwaliteit houtsoorten en afwerkingen. Voor het geval je toch nog twijfelt om te kiezen voor een houten vloer, zijn wij er om te zeggen dat hout duurzaam en tijdloos is. Met deze keus kun je nooit misgaan en de mogelijkheden zijn groot. Zo kun je kiezen voor verschillende patronen, zoals (enkel/dubbele) visgraat, Hongaarse punt, bamboe vloeren, castle blocks, duoplank parket, kopshout en veel meer. De opties zijn eindeloos! Issa heeft stralende vloeren die voorzien zijn van een speciale laag UV-olie. Hebben we je al enthousiast gemaak? Neem dan snel een kijkje in de showroom!

PVC vloeren

PVC vloeren zijn sterk, veelzijdig en ook nog eens onderhoudsvriendelijk! PVC staat voor polyvinylchloride. het is een soort synthetisch materiaal. Het is moeilijk te onderscheiden van echt hout. Je heel goed moeten kijken om te kunnen zien dat het niet echt hout is. De voordelen van een PVC vloer zijn groot. Zo is het makkelijk te leggen, stevig en heeft het akoestische demping. Deze vloeren zijn ook ideaal voor de keuken, omdat het materiaal waterbestendig is. Daarnaast kun je gemakkelijk vloerverwarming/koeling plaatsen. Wat ook goed is om te weten, is dat PVC vloeren nog makkelijker te onderhouden zijn dan houten vloeren. Mocht je mocht je dus een houten vloer willen met minimale onderhoud? kies dan PVC vloeren!

Gietvloeren

Met gietvloeren zijn we bij de laatste optie gekomen. Gietvloeren zijn perfect voor het naadloos verbinden van ruimtes. Heel goed voor als je een “clean” en strakke look in huis wilt. Gietvloeren zijn slijtvast en kunnen zeker intensieve belasting aan. Je zult geen last hebben van vloerbeschadiging. Daarnaast zijn deze vloeren elastisch en zeer comfortabel om op te lopen. Je kunt het open op gietvloeren nog fijner maken door vloerverwarming te plaatsen. Gietvloeren zijn de ideale oplossing voor elk interieur, omdat het waterdicht en vriendelijk in onderhoud is.

Samengevat, ligt het kiezen van de beste vloer aan persoonlijke voorkeuren. Bij Issa vloeren kun niet alleen terecht voor houten vloeren, maar ook voor PVC vloeren en gietvloeren. Hierbij zijn PVC- en gietvloeren vriendelijker in onderhoud dan hout. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Issa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *