tuintrends

Tuintrends- en meubelen

Bij een huis hoort natuurlijk ook een mooie achtertuin. Het kan al een hele opgave zijn om je huis naar wens in te richten en dit geldt ook voor je tuin. Iedereen heeft andere tuinwensen: de een wil graag veel gras en natuur in zijn achtertuin hebben terwijl een ander de voorkeur geeft aan een nette tuin met luxe tuinmeubelen. Wat voor ideeën je ook maar hebt bij je ideale tuin: je tuin is een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Er zijn een groot aantal verschillende tuinmeubels beschikbaar waarmee je je tuin kunt decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie tuin set of een schommelstoel.

Tuintrends

Je tuin is de plaats waar je even helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de buitenlucht. De tuin kan worden ingericht en ingedeeld op vele verschillende manieren. Denk hierbij aan een mooi terras met een aangrenzend stuk gras of juist een betegelde tuin met hier en daar wat bloemen. Er zijn veel verschillende manieren waarop je de tuin kunt decoreren en dit kan dan ook via de laatste tuintrends. Wil je meer te weten komen over verschillende tuinmeubels of een idee krijgen van de laatste tuintrends, dan kan je een kijkje nemen bij tuintrend. Hier kan je inspiratie opdoen voor je tuin en een idee krijgen van de laatste trends op het gebied van wonen.

Whitewash: een nieuwe trend

Whitewashen is een nieuwe verftechniek welke je tegenwoordig veel tegenkomt in de achtertuin. Het voorziet de tuin van een luxe uitstraling door het een speciale gebleekte look te geven. De meubels in de tuin zien er wat ouder uit, wat het een sfeervolle uitstraling geeft. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van een speciale soort verf. Dit wordt op het te verven oppervlak aangebracht, bijvoorbeeld het hout van een tafel. De nerven en de structuur van het hout zal je na de behandeling nog kunnen zien. Het is tegenwoordig een echte trend om gewhitewashte meubels in je tuin te hebben. Wil je meer weten over deze techniek of ben je geïnteresseerd in het whitewashen van je tuinmeubels, dan kan je een kijkje nemen bij de whitewashspecialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *