schuitema meubels

Schuitema meubelen voor de liefhebber

Wie niet voor alledaags gaat kiest Schuitema meubelen

Schuitema meubelen zijn meubelstukken met een Nederlandse achtergrond en een oer Hollands karakter. Toch zou je dat niet zeggen wanneer je door een meubelwinkel heen loopt. Je waant je namelijk jaren terug in de tijd wanneer je een meubelstuk van deze topleverancier ziet. Schuitema is namelijk een leverancier die zich verre houdt van de commercie waar men enkel moderne meubelstukken verkoopt.

De tijd van Art Deco

Art Deco is een stijl die zich kenmerkt door de materialen rosewood en ebbenhout. De kleuren zwart, rood en zilver zijn zeer ruim vertegenwoordigd waardoor het een stijl is die weer helemaal terug van weggeweest is. De Schuitema meubels die worden gemaakt in deze stijl zijn doorgaans gebaseerd op de klassieke Art Deco meubelen. Daarnaast zitten er ook heel mooie meubelstukken tussen die perfecte remakes zijn van de meubelen uit die tijd. Art Deco zal ieder huis een stuk klassieke charme geven waar een eigenaar zich graag in begeeft.

Jugendstil stijl

Wie houdt van klassieke meubels maar geen art deco wil in zijn huis kan uiteraard kiezen voor de Jugendstil stijl van dit hoogstaande merk. De jugendstil meubels kenmerken zich door een luxueuze afwerking met leer en klassiek Frans eikenhout. Een afwerking in kersenhout, notenhout en rosewood is ook mogelijk al naar gelang de smaak van de klant. Wie zijn huis graag met traditie inricht met een knipoog naar het verleden komt dan ook al snel bij deze leverancier terecht. Schuitema heeft geen eigen verkooppunt: het is een merk wat werkt met vooraanstaande resellers. Dat heeft als groot voordeel dat er altijd wel een verkooppunt in de buurt zit. De winkels die als wederverkoper zijn aangesloten bij dit merk hebben doorgaans ook een outlet waardoor een Schuitema meubel binnen ieders bereik ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *