Personaliseren huis

Personaliseren is hot: maak van uw huis een thuis

Een huis zou uw stijl en persoonlijkheid moeten uitstralen. Maar hoe maakt u van huis uw thuis? Personaliseer uw huis met behulp van onze decoratie-ideeën en tips.

Massaproductie is uit, uniek is in

Hoewel de huisdecoratiebranche vooral producten van merken verkoopt, neemt de vraag naar betaalbare en unieke decoratie toe. In plaats van een massaproduct koopt men liever een gepersonaliseerd item dat hen het gevoel geeft uniek te zijn. De lasertechnologie maakt dit mogelijk. Met slechts een paar klikken op de laser graveermachine wordt er een uniek, persoonlijk item samengesteld dat voldoet aan al uw wensen en smaak. U bepaalt het eindresultaat!

baksteen-lasergraveren

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden die een lasermachine biedt zijn eindeloos. Zo kunt u de volgende items laten graveren en snijden met de laser: u kunt de eerste baksteen van uw nieuwbouw woning laten graveren met een datum, u kunt naamborden laten graveren met de namen van uw gezin of zelfs met een mooi familieportret. Ook is het mogelijk om in uw eigen stijl huisnummers en muurstickers te laten produceren. Hier houden de mogelijkheden nog niet op, ook kunt u kledinghangers personaliseren, uw eigen servetringen laten maken (leuk voor een bruiloft!), , servies voorzien van namen en een datum, uw eigen lampenkappen samenstellen, gepersonaliseerde deurmatten laten maken en nog veel meer! De mogelijkheden zijn dus eindeloos, maar vooral heel orgineel. Niet langer dertien in een dozijn artikelen in huis, maar creatieve en unieke producten in uw eigen stijl!

lampenkappen-lasersnijden

Unieke geschenken

De mogelijkheden van een lasermachine kunt u dus inzetten voor het personaliseren van uw huis, maar uiteraard is het ook mogelijk gepersonaliseerde producten cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan gastenboek met de namen van het bruidspaar, een hippe taarttopper voor een babyshower of een gegraveerde fotolijst met een leuke quote.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *