Tasjes

Op zoek naar papieren tasjes?

Heeft u een winkel en wilt u tasjes hebben die milieuvriendelijk zijn? Ga dan voor papieren tasjes in plaats van plastic. Door deze keuze te maken kunt u eenvoudig bijdragen aan het milieu. We zien dat veel winkels al de keuze hebben gemaakt. Voor plastic tasjes moeten consumenten namelijk nu bijbetalen. Voor een papieren tasje hoeft dat niet, wat voor consumenten dus aantrekkelijker is. Hoe u ervoor zorgt dat deze tasjes er leuk uitzien? Door uw logo erop te laten drukken. Dit heeft niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu, maar ook nog eens aan uw naamsbekendheid. Twee vliegen in één klap!

Kies voor duurzaam

Waar kunt u papieren tasjes bedrukken? Dat is mogelijk bij Rotimshop. Rotimshop wil ook een positieve bijdrage hebben aan het milieu, dus zet zich in om papieren tasjes te bedrukken. U heeft een ruime keuze uit verschillende papieren tasjes. Vervolgens kiest u een afbeelding, zoals bijvoorbeeld uw logo. Deze afbeelding stuurt u mee bij de bestelling. Zo eenvoudig kan het zijn om papieren bedrukte tasjes te bestellen. Bent u nu enthousiast geworden? Kijk dan ook eens naar de andere mogelijkheden bij Rotimshop. U kunt bij hen terecht voor onder andere vloeipapier, ander verpakkingsmateriaal en geschenkverpakkingen. Een ander voordeel, bestelt u voor 15.00? Dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw bestelde producten. Rotimshop staat dus niet alleen voor milieuvriendelijk, maar denkt ook graag na over service. De medewerkers van Rotimshop staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het drukken van papieren tasjes? Neem dan gerust contact op met Rotimshop. Zij vertellen u graag meer over de verschillende producten. Pak uw telefoon of stuur een e-mail en de medewerkers van Rotimshop helpen u verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *