opbergkast.v1

3 manieren om je waardevolle spullen op te bergen in huis

Tegenwoordig is het steeds lastiger om waardevolle spullen en meubelen te beschermen tegen het dreigende gevaar van inbrekers in huis. Inbrekers gaan gewelddadiger te werk, waardoor de kans op een succesvolle inbraak groter wordt. Gelukkig zijn er verschillende middelen om deze waardevolle spullen op te bergen. Zo is de kans op de diefstal hiervan relatief klein! In dit artikel geven we je drie handige tips, die je hierbij kunnen helpen. Hoe zorg jij er momenteel voor, dat inbrekers je waardevolle spullen niet zullen vinden?

Tip 1: maak gebruik van een afsluitbare garderobekast of locker

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van een afsluitbare garderobekast of locker in huis. Met zo’n kast kun je vaak veel meer opbergen, dan wanneer je voor een simpele kluis in huis kiest. Laat staan dat je een geldkistje gebruikt! Een garderobekast is ideaal voor het opbergen van waardevol gereedschap. Niet alleen de diefstal van gereedschap wordt zo voorkomen. Ook je kinderen kunnen hier voortaan niet meer bij! Bekijk hier welke garderobekasten en lockers momenteel populair zijn.

Tip 2: een geldkluisje of kleine kluis in huis gebruiken

Naast een garderobekast of locker, kun je voor een geldkistje en klein kluisje in huis kiezen. Vaak zijn deze kleinere kluizen voorzien van gaten in de bodem of achterzijde. Zo kun je deze stevig aan een kast of bodem bevestigen. Dit is noodzakelijk, om te voorkomen dat inbrekers de gehele kluis meenemen bij een inbraak.

Tip 3: leg je spullen in de kruipruimte in huis

Tot slot zou je voor de optie kunnen kiezen, om je spullen in een afgesloten bak in de kruipruimte van je woning te leggen. De kans is erg klein dat inbrekers hier zullen kijken tijdens een inbraak. Nadeel aan de kruipruimte is de hoge luchtvochtigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *