Luxe badkamer met een vrijstaand bad

Een vrijstaand bad zie je niet vaak bij iemand in de badkamer staan. Mocht je überhaupt een bad tegen komen dan kom je een hoekbad of een half vrijstaand bad tegen. Hiermee bespaar je een hoop ruimte. Bij een vrijstaand bad heb je aan alle kanten van het bad ruimte nodig. Daarom kan je enkel in een ruime badkamer een vrijstaand bad plaatsen. Wat erg jammer is want een vrijstaand bad creëert een luxe effect. Ben je je aan het oriënteren en wil je graag een bad kopen? Kijk dan eens op Maxaro.nl.

Diverse ontwerpen vrijstaande baden

De laatste jaren is er zoveel meer mogelijk om de badkamer leuk in te richten. Zo ook bij de baden. Vrijstaande baden zijn in veel ontwerpen beschikbaar. Denk alleen al aan de vorm. Je hebt vierkante, rechthoekige, ronde en natuurlijk ovale vrijstaande baden. Genoeg keuze voor iedere stijl badkamer. Ook qua kleur, materiaal en formaat is er genoeg keuze. We zien nog altijd dat een wit bad het meest populair is. Dit is een makkelijke kleur wat eenvoudig te combineren is.

Vrijstaande baden

Klassiek en moderne vrijstaande baden

Met name bij verstaande baden is er een uitgebreide keuze aan klassieke baden. Deze hebben pootjes onder het bad en zijn nog altijd erg populair. Heb je liever een modern bad? Gelukkig worden er genoeg moderne baden gemaakt die direct op de vloer worden geplaats, zonder pootjes dus. Het design is daarnaast erg strak en modern.

Vrijstaande kranen

Een kraan komt normaliter uit de muur. Maar een vrijstaand bad staat niet tegen de muur aan waardoor hier wat anders op gevonden moet worden. Vrijstaande kranen zijn de oplossing. Dit zijn hoge kranen die gemonteerd worden op de vloer. Ook dit geeft de badkamer een extra luxe uitstraling.

Mocht een vrijstaande kraan niet je smaak hebben dan kan je ervoor kiezen het vrijstaande bad dicht bij de muur te plaatsen waardoor je alsnog een kraan uit de muur kan laten komen. De vraag is of je dan nog spreekt van een vrijstaand bad en niet van een half vrijstaand bad.

Half vrijstaand bad

Er zijn ook diverse half vrijstaande baden die er net zo luxe uitzien als een vrijstaand bad maar alsnog aan de wand wordt geplaatst. Dit bespaart een hoop ruimte. Mocht je geen ruimte hebben voor een vrijstaand bad en je toch een luxe uitstraling willen dan kan je hiervoor kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *