Alles over de mezzanine vloer

Alles over de mezzanine vloer

Klinkt het u bekend in de oren? Of heeft u er juist nog nooit van gehoord? Eén ding is zeker, u heeft er vast al eens overheen gelopen. De mezzanine vloer. Veelal zien we deze prachtig strakke vloeren in magazijnen of bedrijfsruimten. Vroeger werd met deze term een betonnen vloer bedoeld die volgens een bepaald systeem gelegd was. Tegenwoordig gaan er veel meer voordelen schuil achter de keuze voor de mezzanine vloer. Welke voordelen een mezzanine vloer heeft? En waar u op moet letten bij een leverancier? Dat vertellen wij u graag.

Daarom wordt een mezzanine vloer graag gelegd

Maar waarom wordt deze soort vloer dan zo vaak gelegd? De grootste reden is dat er met deze constructie veel extra ruimte kan worden gecreëerd. Met name in hoge en lang gestrekte ruimten is de Mezzanine vloer geliefd. De verbinding tussen meerdere verdiepingen wordt vaak gemaakt door middel van een bijpassende trap. Een strak geheel dus!

Schakel specialisten in

Het leggen van een vloer kan een hele investering zijn. Daarbij is het leggen van een mezzanine vloer een specialistische aangelegenheid die kennis en kunde vergt. Juist daarom is de beste tip die we u kunnen geven om experts in te schakelen om deze klus te klaren. U moet er toch niet aan denken dat uw pas gelegde vloer achteraf toch mankementen lijkt te vertonen. Lees u daarom goed in, alvorens u met een leverancier in zee gaat. Onze tip? Kijk eens bij Nolte Mezzanine. Sinds jaar en dag leggen deze professionals dergelijke vloeren. Niet alleen in Nederland, maar ook daar buiten. Het fijne aan Nolte is dat ze zelf mezzanine vloeren ontwerpen, produceren, leveren en monteren. U heeft dus niet te maken met een grote hoeveelheid leveranciers, maar u regelt alles via één aanspreekpunt. Daarbij volgen zij de nieuwste ontwikkelingen in de branche op de voet, waardoor u zeker bent van een vloer die voldoet aan de meest moderne eisen. Meer weten? Neem dan zeker eens contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *