Oosterse hanglamp

De meerwaarde van oosterse plafondlampen

Wil je wel dat oosterse tintje in huis krijgen maar heb je geen zin om overal hanglampen neer te hangen? Of zijn je ruimtes te klein voor hangende of staande lampen, kijk dan eens naar onze collectie oosterse plafondlampen. Deze lampen zijn makkelijk aan te brengen en nemen geen ruimte in beslag terwijl ze je huis wel in een oosters sprookje veranderen.

Sfeer in elke ruimte

De oosterse plafonnières (die trouwens ook vaak prima als wandlamp te gebruiken zijn) zorgen direct voor sfeer in elke ruimte. Doordat ze vaak zijn opengewerkt met hele kleine gaatjes zorgen ze lampen ’s avonds voor een betoverend schouwspel van licht in de kamer maar ook als de lampen niet aan zijn zijn ze een lust voor het oog. Deze oosterse parels nemen bijna geen ruimte in en zijn dus perfect om bijvoorbeeld op te hangen in een smalle hal, in de woonkamer of aan het plafond van je slaapkamer.

Een warm thuis

Bezoek zal zich meteen warm verwelkomd voelen bij het aanzicht van deze oosterse lamp in de hal bij binnenkomst. De warme, mystieke sfeer die oosterse lampen uitstralen vind je namelijk bij geen enkele andere lamp. De opengewerkte mysterieuze lampen zijn echte blikvangers aan het plafond en een echte aanvulling op je interieur. Het lichtspel in de avond en het prachtige uiterlijk van de lamp maken je huis en inrichting helemaal af. Hier voel jij je thuis.

Tip: Oosterse lampen Ghalia.nl

Motieven

We hebben deze oosterse plafonnières in meerdere soorten. De kleine gaatjes vormen allemaal verschillende arabische patronen en er zijn veel motieven te verkrijgen. Kijk rustig rond in onze shop om te kijken welk patroon jij het mooiste vindt voor je kamer.

Gratis retour

Hoewel je goed hebt gekeken voordat je jouw favoriete lamp bestelde is het natuurlijk altijd mogelijk dat deze bij ontvangst toch niet helemaal naar wens is. Dit kan iedereen overkomen. Daarom hebben wij een 30 dagen retourrecht regeling. Het retour zenden van je artikel is gewoon gratis. Wees dus niet bang om jouw favoriete lamp te bestellen. De meeste lampen heb je binnen 2 of 3 werkdagen in huis. De lampen worden geleverd met een kleurloos snoer en een haak om alles op te hangen.

Handig: Oosterse hanglampen Ghalia.nl

Heb je dus eens zin in een iets ander interieur, wil je meer sfeer in huis of heb je simpelweg een mooie plafonnière nodig? Haal dan een van deze bijzondere oosterse plafondlampen in huis en tover je huis binnen no-time om tot een sprookjesachtig thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *