De kinderkamer geef je een stoere knipoog met steigerhouten meubelen

De kinderkamer geef je een stoere knipoog met steigerhouten meubelen

Als ouder met gevoel voor styling mag een met smaak ingerichte kinderkamer in jouw huis natuurlijk niet ontbreken. Met meubels van steigerhout wordt die kamer een stijlvol hoogstandje. De vakmensen van VanLonden.com vervaardigen in eigen werkplaats de leukste peuterbedden en kinderbedden van steigerhout. Hiermee creëer je een heerlijke plek om te slapen. Ook vind je er bijpassende kasten, tafeltjes, stoeltjes en accessoires in diverse stijlen. 

Robuuste uitstraling

De collectie steigerhouten meubelen van VanLonden.com is gevarieerd en bevat tientallen leuke items die kinderkamers een robuuste uitstraling geven. De specialist maakt van ieder meubel een  eyecatcher. Een mooi bedje met een goede matras is natuurlijk het belangrijkste meubelstuk. Je maakt het geheel af met elementen die hier goed bij staan, bijvoorbeeld met een steigerhouten kast in een fraaie afwerking waarin je de garderobe van je kind netjes opbergt. Peuters en kleuters kunnen prettig zitten aan kekke tafeltjes met bijpassende stoeltjes. VanLonden.com draait zijn hand nergens voor om. Want ook speelgoed en accessoires ontbreken niet in het assortiment. Met een robuust poppenhuis, een ludieke poppenkast of een prachtig keukentje is het heerlijk spelen. Ook combineren ze prima met andere steigerhouten meubelen. Is het tijd om alle poppetjes, auto’s en boeken op te bergen? In een stevige kist of makkelijke opbergbak is plaats voor heel veel spulletjes.

Robuuste uitstraling

Slapen en spelen

In de webwinkel van VanLonden.com vind je tientallen steigerhouten kinderbedden voor meisjes en jongens. De bedbanken, hoogslapers en huisjesbedden worden gemaakt van vurenhout. De mooiste en beste planken worden uitgezocht, waar een prachtig kinderbed van in elkaar wordt gezet. Ben je op zoek naar een kinderbed voor jouw kleine spruit dat slapen met spelen combineert? Dan is de steigerhouten halfhoogslaper met huisje Joanneke een goede keuze. Naar bed gaan wordt een feestje als je mag slapen in een echt huisje. Overdag kan je peuter of kleuter samen met vriendjes en vriendinnetjes er urenlang spelen. Je kunt hen gemakkelijk laten logeren in het onderste gedeelte van het bed. Ook herbergt Joanneke volop plek om speelgoed en knuffels op te bergen.

Meubels op maat

Heb je zelf allerlei schetsen voor een kinderbed of ander meubel? Met maatwerk laten de mensen van VanLonden.com jouw eigen ontwerpen graag tot leven komen. Ook met de bezorging en de montage zit het goed. Want steigerhouten meubelen die je in de webshop bestelt, worden ook op adressen in België bezorgd en gemonteerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *