Welke tuinmeubeltrend past bij jouw tuin?

Welke tuinmeubeltrend past bij jouw tuin?

Geen idee hoe jij je tuin in moet richten? Welke materialen je moet kiezen? Of heb jij al jarenlang dezelfde inrichting en is je tuin toe aan een nieuwe, frisse uitstraling? Op al die vragen hebben wij het antwoord, want in dit artikel lees jij hoe jij je tuin flitsend en modieus maakt met deze nieuwe tuinmeubeltrends. 

Trend 1: rope als materiaal

Tuinmeubelen gemaakt van touw biedt veel keus in het design, aangezien het in vele knopen kan worden gezet. Laat deze trend je niet afschrikken: een stoel gemaakt van touw zit lekkerder dan je denkt. Mist jouw tuin nog wat natuurlijke aspecten? Dan is dit de beste keus. 

Trend 2: duurzame tuinmeubelen

Duurzaam dit, duurzaam dat: alles kan duurzaam tegenwoordig. Zo ook je tuinmeubelen. Je kan hier denken aan gerecycled kunststof of tweedehands tuinmeubelen. Maar ook gloednieuwe tuinsets kunnen duurzaam zijn, als ze bijvoorbeeld van bamboe of hout zijn gemaakt. Dit hoef je niet eens op te merken in je tuin, maar je kan toch mooi zeggen tegen je visite dat jij een duurzame trend volgt. 

Trend 3: weerbestendige kussens

Met kussens kan je elke bank, stoel of tuinhuizen prachtig decoreren. Een leuk extraatje is dan dat ze bestand zijn tegen het wispelturige Nederlandse weer dat ineens om kan slaan. Je bent met deze kussens niet alleen up to date met deze tuintrend, maar ook nog eens slim bezig. Je kan de kussens namelijk het hele jaar door buiten laten liggen. Hoe het werkt? All weather kussens zijn gemaakt van waterafstotende stof en hebben daarnaast ook waterdoorlatende vulling waardoor het water makkelijk uit de kussens kan lopen. 

Trend 4: aluminium loungeset

Aluminium loungesets, wat is daar bijzonder aan? Dit kan door je hoofd gaan als je deze trend leest. Loungesets zijn nu helemaal in omdat ze een moderne en strakke uitstraling hebben. Dit materiaal kan daarnaast ook tegen een stootje, is niet zwaar en heeft weinig onderhoud nodig. 

Zo zie je maar weer, trends in je tuin hoeft niet te betekenen dat jij die dure, designer tuinmeubelen moet kopen om up to date te zijn! Welke trend ga jij toepassen in je tuin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *