verhuizen meubels

Tips bij het verhuizen van meubels

Ga je binnenkort verhuizen naar een andere woning? Houd er in dat geval rekening mee, dat er veel op je af zal komen in deze periode. Denk aan de verzekeringen en contracten die naar je nieuwe woning moeten worden overgezet, een nieuwe school voor je kinderen, enzovoorts. Om nog maar niet te spreken over de verhuizing zelf! Je wilt immers voorkomen dat je meubels beschadigd raken, dat er spullen verloren gaan tijdens de verhuizing, enzovoorts. In dit artikel geven we je enkele handige tips, die goed van pas kunnen komen bij het verhuizen van meubels. Wil je meer weten over het verhuizen in het algemeen? Klik hier!

Schakel een verhuisbedrijf in voor je meubels

Om je meubels heelhuids naar een nieuwe woning te kunnen vervoeren, kan het slim zijn om hier een verhuisbedrijf voor in te schakelen. Verhuisbedrijven beschikken niet alleen over de ervaring om waardevolle meubelen over te brengen. Ook hebben zij vaak handige verpakkingsmaterialen, die een sterke beschermende werking hebben. Zo wordt schade aan de meubels voorkomen tijdens het vervoer.

Tip: meubels die je niet mee wilt nemen naar je nieuwe woning kun je aan de kopers van je oude woning proberen te verkopen. Dit kan een handig hulpmiddel zijn om tijdens de onderhandelingen op een bepaalde prijs uit te komen!

Zelf een verhuislift huren voor de verhuizing

Naast het inschakelen van een verhuisbedrijf, kan ook het huren van een verhuislift het overwegen waard zijn. Dit geldt in het bijzonder wanneer er zware meubelen van een eerste etage naar de begane grond verplaatst moeten worden. Met een verhuislift kunnen deze meubels via een raam op de eerste etage naar beneden worden vervoerd. Wel zo makkelijk! Ook nu is het belangrijk om de meubels voldoende in te pakken, om iedere vorm van schade te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *