trapliften

Tips bij het financieren van een traplift

 Voor senioren kan het heel aantrekkelijk zijn om voor het gebruik van een traplift in huis te kiezen. Met een traplift wordt onder meer de kans op een val van de trap aanzienlijk kleiner! Daarbij is het met een traplift heel eenvoudig om naar boven te komen, als je op dagen minder goed ter been bent. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden om bijvoorbeeld trapliften van Otolift.be te kunnen financieren. Niet iedereen heeft immers voldoende budget om een meubel als een traplift in een keer te betalen! Gelukkig zijn er verschillende opties om zo’n traplift te financieren.

Kies voor een tweedehands traplift in plaats van nieuwe modellen

Een van de mogelijkheden die je hebt bij de financiering van een traplift, is de keuze voor een tweedehands model. Een tweedehands traplift hoeft niet veel minder goed te zijn dan een nieuw model, maar is wel aanzienlijk goedkoper! De duurzaamheid van trapliften maakt, dat ook een tweedehands model vaak nog vele jaren mee zal gaan. Kortom, een investering voor de toekomst! Er zijn verschillende aanbieders van trapliften, die ook tweedehands modellen aanbieden. Zo houd je geld over voor andere veranderingen aan je woning.

Een traplift huren bij een organisatie

Naast de mogelijkheid om een tweedehands traplift te kopen, zou je ook voor de huur van een traplift kunnen kiezen. Trapliften huren biedt het voordeel dat je vooraf geen grote investering hoeft te doen, maar dat je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik hiervan. Trapliften kunnen zo ontworpen worden, dat deze naadloos aansluiten bij de vorm van de trap in je woning. Zelfs wanneer deze trap een hoek van je 90 graden heeft! Kijk alvast eens op de website van een aanbieder van trapliften, om hier meer over te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *