Nieuwe vloer nodig met een laag budget? Kies voor deze vloeren!

Nieuwe vloer nodig met een laag budget? Kies voor deze vloeren!

Als je een nieuwe vloer nodig hebt, weet je waarschijnlijk dat dit prijzig kan zijn. Een nieuwe vloer is een grote investering, dus je wil wel een goede vloer kiezen. Er zijn gelukkig ook betaalbare vloeren die net zo goed zijn als een duurdere vloer. 

Verschillende soorten vloeren 

Wat voor vloer je kiest, hangt af van verschillende factoren. Je moet rekening houden met de stijl van je woning, maar ook met je budget. Een visgraatvloer is bijvoorbeeld een stuk duurder dan tapijt. Er zijn veel verschillende soorten vloeren die erg goed zijn en toch betaalbaar. 

Houten look met laminaat 

Wil je een goede en betaalbare vloer? Dan is laminaat een perfecte optie voor je. Laminaat is duurzaam en heel makkelijk om te onderhouden. Het leuke aan laminaat is dat het op echt hout lijkt, maar het een stuk goedkoper is. Ook is het makkelijk te plaatsen. Zelfs zo makkelijk, dat je het waarschijnlijke wel zelf kan. Ook laminaat is er in verschillende kleuren, van licht tot donker. 

Zachte ondergrond met tapijt 

Wil je graag een warme en gezellige sfeer in huis? Kies dan voor tapijt. Tapijt is lekker zacht om op te lopen. Zeker voor in de slaapkamer is tapijt een goede optie. Tapijt is er in bijna elke kleur die je je kan bedenken. Wat voor interieur je ook hebt, er past gegarandeerd een tapijt bij. Let er wel op dat tapijt moeilijker te reinigen is dan bijvoorbeeld laminaat en het niet echt handig is als je allergieën hebt. 

PVC-vloer en Vinylvloer

Een andere betaalbare én goede vloer, is een PCV-vloer. Het leuke aan een PVC vloer is dat het lijkt op bijvoorbeeld hout of tegels, maar het is vele malen goedkoper dan hout of tegels. PVC-vloeren zijn ook nog eens waterbestendig, wat een groot pluspunt is. Deze vloer gaat lang mee en is erg duurzaam.  Een PVC-vloer en een vinylvloer lijken op elkaar, maar er zitten wel wat verschillen in. Een vinylvloer is net iets zachter en flexibeler dan een PCV-vloer. Vinyl is hierdoor ook iets makkelijker om te leggen. Als je voor een vinylvloer kiest, dan is er een hele ruime keuze. 

Denk bij het kiezen van een nieuwe vloer aan waar je de vloer wil plaatsen en wat je maximum budget is. Op die manier koop jij de perfecte betaalbare vloer voor jouw woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *