Oude trap renoveren

Je oude trap een nieuwe look geven met overzettreden

Heb je een oude trap en is deze aan vernieuwing toe? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Een oude trap kan je vaak eenvoudig vernieuwen door gebruik te maken van overzettreden. Als je deze gaat vervangen, dan kan je meerdere vliegen in één klap slaan. In dit blog lees je meer over de voordelen van het renoveren van een oude trap. Een specialist in traprenovatie geeft je een aantal voorbeelden van overzettreden die goed bij je interieur passen.

Een trap die kraakt? Doe er wat aan

Het komt vaak voor dat een oude trap begint te kraken. Er wordt dan al jaren gebruik van gemaakt en de trap kan dan niet alleen gaan slijten maar ook gaan kraken. Het is vaak niet nodig om de trap helemaal te vervangen als je de probleem wilt oplossen. Het aanbrengen van nieuwe overzettreden zorgt voor een nieuwe laag en wordt vervolgens helemaal getest zodat je zeker weet dat het niet gaat kraken.

Overzettreden die goed bij je interieur passen

Bij het kiezen van nieuwe overzettreden let je uiteraard op de kleur en de stijl. Dit moet niet alleen bij de trap passen, maar ook bij de rest van het interieur. Onze adviseurs helpen je hier graag een handje bij. Er is zoveel verschillende keuze dat je altijd wel iets weet te vinden wat bij je woning past. Onze vakkundige specialisten helpen je bovendien razendsnel met het aanbrengen van de nieuwe overzettreden, in de meeste gevallen kan dit binnen een werkdag geregeld worden.

De hoogste kwaliteit traptreden

De traptreden die je bij TopTrap kunt laten aanbrengen zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Het hout dat wordt gebruikt is altijd ecologisch verantwoord en voorzien van de juiste labels voor milieuvriendelijkheid. De bovenste laag van elke traptreden is gemaakt van slijtvast HPL, dit zorgt er uiteraard voordat de treden niet zo snel meer kunnen slijten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *