originele meubels

Geef jouw interieur ook een boost met deze originele meubels

Geef jouw interieur ook een boost met deze originele meubels

Ben je er door al dat thuiszitten tot de conclusie gekomen dat het tijd wordt voor een nieuwe impuls aan je interieur? Maak dan eens kennis met de charme van steigerhout. De karakteristieke uitstraling geeft ieder vertrek extra warmte en karakter. Daarnaast is het sterk hout, waar je alle kanten mee op kunt. In dit artikel geven we je een idee van welke meubels allemaal van steigerhout te realiseren zijn. Of je nu zelf met hamer en zaag aan de slag wilt, of je meubels liever laat maken door een expert. Zo heb ook jij straks unieke meubels die helemaal passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en stijl zodat je niet eens meer anders wilt dan de hele dag thuiswerken.

De opmars van steigerhout

Het is niet voor niets een steeds grotere trend geworden in de afgelopen jaren. Met meubels van steigerhout geef je jouw interieur een flinke injectie van sfeer en charme. Dat komt door de doorleefde uitstraling van dit type hout.

Door die grote populariteit wordt nu ook vaak gewerkt met vurenhout, dat chemisch wordt behandeld en waarin handmatig verweringen worden aangebracht. Zo kan op een efficiënte manier aan de vraag worden voldaan, maar hoef je toch niet in te leveren op dat echte, karakteristieke gevoel van steigerhout. Toch is bij (online) experts ook nog altijd origineel steigerhout te koop. Voor de productie van meubelen zijn beide varianten uitstekend geschikt.

Wat ga jij maken van steigerhout?

We zeiden het al: met steigerhout kun je werkelijk alle kanten op. Ga je voor een mooie, verweerde werktafel om voortaan in stijl je laptop te kunnen openklappen? Of juist voor een koffietafel met karakter om heerlijk te ontspannen nadat je die laptop hebt dichtgeklapt? Als je een typische keukentafelwerker bent, kun je dat natuurlijk ook naadloos combineren met een stevige en statige eettafel van steigerhout.

Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot de woon- of studeerkamer. Kan je zoon of dochter wel wat extra ruimte gebruiken? Ga dan voor een kinderbed hoogslaper, zodat er ruimte overblijft voor een bureau. Onder het bed ontstaat zo een heerlijk afgeschermde plek voor huiswerk. Of integreer het bureau direct in je ontwerp, als je toch bezig bent.

kinderbed hoogslaper

 Ook een badkamermeubel van steigerhout is erg mooi om te zien. Het geeft je badkamer niet alleen sfeer, maar ook een ronduit luxueuze uitstraling. Combineer met smalle ijzeren balken voor een schitterende kast met opbergruimte.

Omdat steigerhout erg stevig en weerbestendig is, kun je het ook perfect gebruiken voor buitenmeubelen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie bank voor op de veranda of in de voortuin. Zie jij jezelf al in het zonnetje zitten met een kop koffie, aan het begin of einde van je werkdag?

Zelf aan de slag met jouw steigerhouten meubelen, of liever uitbesteden?

Ben je enthousiast geworden, maar weet je niet zo goed hoe je jouw droommeubelen zelf in elkaar moet zetten? Of sta je juist te popelen om zelf aan de slag te gaan? Neem dan eens een kijkje op de website van steigerhoutexpert VanLonden.com.

Daar vind je origineel steigerhout voor jouw meubelproject, maar ook kant-en-klare meubelen van steigerhout. Wie weet zit daar net het meubel tussen dat precies aan jouw eisen voldoet. Is dat niet het geval? Dan kun je jouw ontwerp of idee hier ook op maat laten maken. Zo geniet ook jij straks van je perfecte steigerhouten meubelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *