kunstgras plaatsen

Drie originele toepassingen van kunstgras

Kunstgras is een ideale oplossing wanneer je zoekt naar een onderhoudsvriendelijke grasmat voor tuin of balkon. Je hoeft nooit meer te maaien, niet meer te sproeien en ook het bemesten en het verwijderen van onkruid zijn verleden tijd. Je hebt het hele jaar door een prachtige groene grasmat. De toepassingen voor kunstgras zijn echter veel diverser dan dat. Naast de toepassingen voor buiten is kunstgras ook erg geschikt voor gebruik indoor. Denk maar aan kunstgras voor op beurzen en evenementen. Maar met kunstgras kun je nog veel meer kanten op. Hier volgen enkele innovatieve ideeën.kunstgras tuin

Het dak op!

Iets wat zich tegenwoordig steeds vaker laat zien, is het gebruik van kunstgras op platte en licht hellende daken. Dit zogenaamde groendak heeft weliswaar niet dezelfde ecologische eigenschappen als de natuurlijke variant maar het heeft grote voordelen op het gebied van isolatie, watervasthoudend vermogen en dempende werking. Tevens heeft kunstgras als dakbedekking geen voedingsbodem nodig en is het uiteraard onderhoudsarm.

Originele slaap- of speelkamer

Slapen en spelen in een voetbalkamer of in een aparte stoere slaapkamer is waar ieder kind van droomt. Hoe leuk is het om groen tapijt te hebben als vloerbedekking? Naast de kleur groen is kunstgras in vele kleuren en in verschillende kwaliteiten leverbaar: zacht, kindvriendelijk, duurzaam, kortom erg fijn om op te spelen en te stoeien. Speciaal kinderkunstgras ziet er ook nog eens realistisch uit dankzij een mix van lichtgroene en donkergroene vezels. Voor het schoonhouden van het kunstgras gebruikt je gewoon een stofzuiger. Af en toe reinigen met lauwwarm water vormt ook geen probleem.

Een aangeklede bedrijfsruimte of binnentuin

Als je wat kleur wilt toevoegen in een ontvangstruimte, de bedrijfskantine, een tuinkamer of welke binnenruimte dan ook kun je deze aankleden met kunstgras. Je kunt zelfs kunstgras aan de muur bevestigen en zo een opvallende wand creëren. Dit kun je zowel op binnenmuren als op buitenmuren doen. Het voordeel van kunstgras aan de muur is de geluiddempende werking. Het beste kun je kunstgras bevestigen op een houten frame op de muur. Met nietjes of nagels bevestig je het kunstgras op het frame. Dit geldt voor zowel voor de indoor- als de outdoormontage. De structuur van de kunststofvezels zorgt ervoor dat je niets meer ziet van het bevestigingsmateriaal. Je creëert hiermee een unieke uitstraling.kunstgras bedrijfsruimte

Ga jij ook voor een bijzondere toepassing van kunstgras? Of wil je meer weten over deze veelzijdige tapijt? GJFloors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in de levering van vloeroplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van gele, paars, zwarte of oranje evenemententapijt tot rode lopers en van kunstgras tot printtapijt. Onze uitgebreide legservice ontzorgt u want ook het leggen van de vloer kunnen wij uit handen nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om het kunstgras zelf te leggen. Je kunt het kunstgras zelf leggen met speciaal bevestigingsmateriaal, eventueel bevestigingspennen (voor buiten) en bijpassend tape. Laat ons je inspireren en neem contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31(0)38-3375332. Mailen naar info@gjfloors.nl kan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *